/

Κοπή πίτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. (φωτογραφίες)

Στην Εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παραβρέθηκαν η βουλευτής του νομού και μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς. Η εκδήλωση έγινε σε μια πολύ ζεστή και με παλμό ατμόσφαιρα από τα εκατοντάδες στελέχη του κόμματος μας. Ο Γραμματέας ευχαρίστησε για την συγκλονιστική παρουσία του το πλήθος κόσμου το οποίο παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσία η οποία έστειλε σ’ όλη την Ελλάδα το μεγάλο μήνυμα της Νίκης της ΝΔ. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος μας Κυριακός Μητσοτάκης. Στην ομιλία του τόνισε ότι το 2019 είναι έτος εκλογών και ότι το ρολόι χτυπάει πλέον αντίστροφα.

Κάθε μέρα γινόμαστε πολύ περισσότεροι, είμαστε ισχυρότεροι και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε σε όλη την Ελλάδα ένα μεγάλο μήνυμα πολιτικής αλλαγής για να ξανακάνουμε την νέα δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριακό Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των ελλήνων. Τυχερός στάθηκε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τσιάρας στον οποίο έτυχε το φλουρί και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο έργο του.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον γραμματέα μας Στέλιο Κονταδάκη και τα στελέχη του οργανωτικού για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος

ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς

Στέργιος Αδάμ

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας από τον Δήμο Άργους Ορεστικού (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

5 Πανεπιστημιακά Τμήματα θα λειτουργούν πλέον στην Καστοριά! - 4000 οι φοιτητές στην 4ετία!

Τελευταία από Ελλάδα