Κοπή Πίτας και Βραβεύσεις στον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” (φωτογραφίες)

/

Πραγματοποιήθηκαν την π. Κυριακή η καθιερωμένη κοπή πίτας και οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών. Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, αθλητές, γονείς και φίλοι του ομίλου, μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος, η βουλευτής της ΝΔ του νομού κ. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννα Κύρου, ο Αντιδήμαρχος Προσωπικού κ. Γκόγκας Γιάννης, ο Πρόεδρος του τοπικού του Μαυροχωρίου κ. Βασίλης Μιρκόπουλος, η Πρόεδρος του τοπικού της Πολυκάρπης κ. Θάλεια Πέτρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς κ. Χρήστος Στεργίου,  ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της “Μακεδνός Α.Ε” κ. Δημήτρης Στυλιάδης, ο Έφορος αγώνων της ΕΚΟΦΝΣ κ. Κώστας Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος του ΝΟΚ κ. Παναγιώτης Μητρούδης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροχωρίου “Έμπνοος “κ. Δημήτρης Τσαδήλας. 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και εύχεται το νέο έτος να είναι γεμάτο επιτυχίες σε όλους τους τομείς! 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς:

 •Το Σουπερμάρκετ Ελληνική Διατροφή- Μαυροχώρι 

•Φαρμακείο Τσίρου Ελένη – Μαυροχώρι

• Skibill – Καστοριά

•Νεδάνης – Καστοριά

• T&T Sports – Καστοριά

• Εταιρεία Απεντόμωσης Spray Clean & Done –  Καστοριά

•Argento – Καστοριά

• Next Generation – Καστοριά

• Traveline – Καστοριά

Τέλος, ευχαριστούμε τα καταστήματα  T&T Sports και το κοσμηματοπωλείο Παρουσάκη για τα δώρα που προσέφεραν στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί!

Ν.Ο.Μ. ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτάζοντας 15 χρόνια προώθησης της επιχειρηματικότητας: η επιτυχία του προγράμματος Erasmus για νέους επιχειρηματίες

Επόμενο Άρθρο

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς: Δίπλα στους γουνοποιούς που δεν έχουν ενταχθεί σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα αποζημίωσης εξαιτίας του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Τελευταία από Αθλητικά

Η Μαρία Αντωνίου σε συναντήσεις εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Σάββα Χιονίδη

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του