Κοπή Βασιλόπιτας του Ιατρικού Συλ. Καστοριάς & του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις από

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν χθες βράδυ ο Ιατρικός  Σύλλογος Καστοριάς και ο  Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και  Φίλων Αυτών « Μαζί σου».

Η εκδήλωση, που για πρώτη φορά  ήταν κοινή μεταξύ των  δυο συλλόγων, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του  ξενοδοχείου «Limneon».

«Ο Ιατρικός Σύλλογος και οι περισσότεροι γιατροί είναι συμπαραστάτες σε όλες τις δράσεις  του συλλόγου « Μαζί σου». Πλέον  αυτή η συνεργασία επεκτείνεται, πιστεύω ότι θα ευοδώσει και  πως θα μείνει σταθερή στη διάρκεια του  χρόνου», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς Λάζαρος Παπαδόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος και για πρώτη φορά, κόβουμε τη  βασιλόπιτα με τον Ιατρικό Σύλλογο Καστοριάς. Έχουμε  μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας», ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και  Φίλων Αυτών «Μαζί σου», Στέλλα Ζυμπίδου.

Κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής εκδήλωσης, βραβεύτηκαν διατελέσαντες πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Παπουλίδης, Γιάννης Ζαρομυτίδης, Κώστας Χάσιος και Αθανάσιος Νάτος. Την τιμητική πλακέτα του τελευταίου παρέλαβε η σύζυγός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  λόγος για τον οποίο  επιλέχθηκε  η συγκεκριμένη ημερομηνία για τη  διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν γιατί στις 15 Φεβρουαρίου  γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα παιδικού καρκίνου. Το σύνθημα του εορτασμού όπως τόνισε η κ. Ζυμπίδου είναι:

«Μπορούμε. Μπορώ». Όπως χαρακτηριστικά  είπε η πρόεδρος: «Ο παιδικός καρκίνος δεν είναι επάρατη νόσος. Δεν είναι κληρονομική ασθένεια. Θεραπεύεται».

Ε.Ψ.