Κοινό κάλεσμα Εργατικών Κέντρων Κοζάνης, Εορδαίας και Καστοριάς στην απεργία της 17ης Απριλίου

/

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΕΟΡΔΑΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17Ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Θέλουμε πραγματικές αυξήσεις μισθών

Θέλουμε πίσω τις ΣΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Συνταξιούχοι, άνεργοι, μαθητές, φοιτητές,

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κορυφώνεται η προετοιμασία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, που σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Ε ξεκίνησε πριν από 3 μήνες με σύνθημα «Οι αυξήσεις στο Θεό, οι μισθοί στα τάρταρα».

Σε μία προσπάθεια να αποδοθεί η μέγιστη δυναμική στην κινητοποίηση της 17ης Απριλίου, τα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Εορδαίας και Καστοριάς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης, ώρα 11.00 π.μ.

Η μεγάλη ακρίβεια, οι πενιχροί μισθοί, ο πληθωρισμός, η υψηλή φορολογία, η ανεργία και η ανάγκη επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, ΑΠΑΙΤΟΥΝ την δυναμική συμμετοχή όλων μας στην απεργία, έτσι ώστε να μεταστραφεί το αρνητικό κλίμα, να ανασάνουν οι εργαζόμενοι, να ξεπεράσουμε την υπάρχουσα φτώχεια των νοικοκυριών, να διαμορφώσουμε νέο καθεστώς στους μισθούς με τις ΣΣΕ.

Στην Περιφέρειά μας με τα στοιχεία της ανεργίας, της υπογεννητικότητάς και των ρυθμών ανάπτυξης να μην είναι ελπιδοφόρα και με τις συνέπειες τις απολιγνιτοποίησης και της απαξίωσης της γούνας να είναι άκρως επώδυνα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η απεργία της Τετάρτης να μας βρει ΜΠΡΟΣΤΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

Από το Γραφείο Τύπου των Εργατικών Κέντρων

Προηγούμενο Άρθρο

Προετοιμασία διαδρομών, από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του 11ου Baja Greece

Επόμενο Άρθρο

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δ. Μακεδονία – Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά για τον συντονισμό & την ενημέρωση των φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου (φωτο)

Τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του ο