Κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας ” με το Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.

Κοινή συνεδρίαση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ” Ο Προφήτης Ηλίας ” με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 25-7-2016 και ώρα 13.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη κοινή αυτή συνεδρίαση θα τεθούν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και θα δρομολογηθούν ενέργειες  με στόχο την συμπόρευση των δύο Συνδέσμων.

Εκ της Διοικήσεως Σ.Γ.Κ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στον Σεβ. Μητροπολίτη μας ο Δ/τής της 1ης Στρατιάς

Επόμενο Άρθρο

Οι συναντήσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας στην Αθήνα 18 & 19 Ιουλίου

Τελευταία από Γούνα

Μαρία Αντωνίου: «Το είπαμε – το κάναμε! Αύριο δημοσιεύεται από την Δ.ΥΠ.Α. η Δημόσια Πρόσκληση για το πρόγραμμα επιχορήγησης των θέσεων εργασίας στις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς»

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου, δημοσιεύεται αύριο Τρίτη 21/01/2026 και ώρα 11

Μαρία Αντωνίου: «Σημαντική εξέλιξη για τους εργαζόμενους στις γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Καστοριάς η έναρξη του προγράμματος επιχορήγησής των θέσεων εργασίας» (φωτο)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εργασίας και