Κοινή δράση Επιμελητηρίου, Εμπορικού Συλλόγου & Συνδέσμου Ξενοδόχων Καστοριάς με αφορμή τη σύνοδο των Πρυτάνεων στην Καστοριά

Κοινή δράση θα πραγματοποιήσουν το Επιμελητήριο Καστοριάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς και ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Π.Ε Καστοριάς, με αφορμή την σύνοδο των Πρυτάνεων που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Στην δράση την οποία ετοιμάζουν αναφέρθηκαν οι πρόεδροι των παραπάνω φορέων κ. κ. Καραταγλιδης, Βαϊνάς και Σμαρόπουλος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι στο Επιμελητήριο, απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση στους επιχειρηματίες της περιοχής μας να συμμετάσχουν.

“Η σημερινή ανακοίνωση και συνάντηση μεταξύ των τριών φορέων του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καστοριάς, έχει να κάνει με την προετοιμασία μας σε σχέση με ένα γεγονός το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο το οποίο αφορά στην Σύνοδο των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων.

Με αφορμή την εκδήλωση, θα έρθουν αρκετοί επισκέπτες στην Καστοριά.

Για να εμπλουτίσουμε λοιπόν το τουριστικό προϊόν έτσι ώστε να περάσουν καλύτερα  οι άνθρωποι που θα έρθουν εδώ, έχουμε συνεννοηθεί με τον Εμπορικό Σύλλογο να υπάρχει μία κινητοποίηση σε σχέση με το άνοιγμα της αγοράς και με κάποιες εκπτώσεις τις οποίες θα διαθέσουμε  προς όλους τους επισκέπτες  μέσω φυσικά, των ξενοδοχείων.

Ευελπιστούμε μέσα από τέτοιες δράσεις να δημιουργήσουμε κάποια πρότυπα στην Καστοριά.

Η Σύνοδος των Πρυτάνεων δεν είναι το μοναδικό γεγονός.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα και θέλουμε ως Επιμελητήριο, αλλά νομίζω και όλοι οι φορείς, να έχουμε κοινές δράσεις με τις οποίες να βοηθούμε και τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

 Η συνεργασία των φορέων είναι ότι σημαντικότερο μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή για την Καστοριά”, επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς Γιάννης Βαϊνάς ο οποίος κάλεσε τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη δράση.

“Αυτό που θέλω να ζητήσω από τους συναδέλφους μου, είναι να επικοινωνήσουν είτε μαζί μου, είτε με το Επιμελητήριο ώστε να μπουν στο Digital Kastoria.

Είναι μία πλατφόρμα η οποία πρώτον είναι δωρεάν και δεύτερον, θα διαφημιστούν σε όλη την πόλη αλλά και ευρύτερα.

Θα ετοιμάσουμε τα φυλλάδια και τα banner που θέλουμε τα οποία στην συνέχεια, θα διανεμηθούν στα ξενοδοχεία ώστε να ενημερώνονται οι επισκέπτες”, σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Π.Ε Καστοριάς Σιδέρης Σμαρόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαστε εδώ ως Σύνδεσμος Ξενοδόχων για να ενισχύσουμε την κουλτούρα συνεργασίας που δημιουργείται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας και η οποία μας αφήνει πάρα πολύ ικανοποιημένους. Οποιαδήποτε συνδυαστική και συνεργατική δράση μεταξύ των φορέων, είναι αυτή που αφήνει το αποτύπωμά την Καστοριά και ενισχύει την προβολή της.

Για  αυτό το λόγο θα ενισχύουμε την συγκεκριμένη  πρωτοβουλία και θα ενισχύσουμε ανάλογες δράσεις και στο μέλλον”.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκίνησαν οι απολυμάνσεις των κοινόχρηστων κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση του Κέντρου Υγείας Καστοριάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης

Τελευταία από Τοπικά Νέα