Κλειστός λόγω εργασιών ο Εσωτερικός Παραλίμνιος από τη Μαυριώτισσα έως τον ΝΟΚ

Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι λόγω των εργασιών για την αναβάθμιση του Εσωτερικού Παραλίμνιου, ο δρόμος μετά την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας έως την πινακίδα σήμανσης απαγόρευσης κίνησης από την πλευρά του ΝΟΚ θα παραμείνει κλειστός έως 15 Δεκεμβρίου 2023.

Για το διάστημα αυτό στο τμήμα από το Νοσοκομείο έως την Ι.Μ. Παναγίας Μαυριώτισσας θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Δήμος Καστοριάς

Σημείωση “ΦΩΝΗΣ”: Σωστή η ενημέρωση από τον Δήμο για να γνωρίζουν οι διερχόμενοι την κατάσταση, καλό θα ήταν όμως να ληφθεί μέριμνα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς οδηγοί που επιστρέφουν λόγω κλεισίματος του δρόμου, συναντούν στη ροή οχήματα Ι.Χ. και λεωφορεία με αποτέλεσμα να δημιουργείτε πρόβλημα στην κυκλοφορία και να υπάρχει σοβαρή επικινδυνότητα για κάποιο ατύχημα.

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη της Καστοριάς επί της Αναγέννησης Άρτας με 4-0!

Επόμενο Άρθρο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2023

Τελευταία από Uncategorized