Κινηματογράφος «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» | Πρόγραμμα 28/10 – 03/11

/

Την Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 ο ιστορικός χειμερινός κινηματογράφος «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», στο κέντρο της Καστοριάς, άνοιξε και πάλι τις πύλες του στο κοινό μετά από μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», ριζικά ανακαινισμένο, διαθέτει πλέον δύο αίθουσες προβολών πλήρως εξοπλισμένες με την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτεί ένας σύγχρονος πολυχώρος για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, μια αίθουσα-γκαλερί που μπορεί να φιλοξενήσει εκθέσεις, ένα καφέ-μπαρ με θέα στη λίμνη και εξωτερικό χώρο με κήπο για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας και τέλος το φουαγιέ στην κεντρική είσοδο επί της Μητροπόλεως για το ποτό ή το σνακ που θα σας συνοδέψει στις προβολές σας.

Στον χώρο θα φιλοξενηθούν κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas, μια αλυσίδα κινηματογράφων με πανελλαδική εμβέλεια που αριθμεί 8 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας τις πιο δημοφιλείς προβολές και παραστάσεις της σεζόν.

Τοποθεσία: Μητροπόλεως 42, ΤΚ 52 100, Καστοριά

Προηγούμενο Άρθρο

Υποχρεωτική η Υπεύθυνη Δήλωση Επιχειρήσεων – Εργοδοτών στο ΕΡΓΑΝΗ για τους Ανεμβολίαστους και μη Νοσήσαντες Εργαζομένους

Επόμενο Άρθρο

Φώφη Γεννηματά: Συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα οι επικήδειοι των παιδιών της – «Αντίο μαμά…»

Τελευταία από Ταινίες & Σειρές