Κεντρική πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Την αισιοδοξία τους ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών διαψεύδοντας  τις δημοσκοπήσεις, εξέφρασαν  ο βουλευτής  ΠΑΣΟΚ-Κινήματος  Αλλαγής  Ν. τομέα  Αθήνας Παύλος Χρηστίδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος  Γρηγόρης  Ζαρωτιάδης οι οποίοι ήταν ομιλητές  στην κεντρική πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Καστοριάς, στο εμπορικό κέντρο.

Τους  δυο ομιλητές, καλωσόρισε η  γραμματέας της  Ν.Ε ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής  Καστοριάς  Βάσω Μαλέα.

“Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ στην Καστοριά, στην Δυτική Μακεδονία, για να συζητήσουμε ζητήματα τα οποία απασχολούν όλους τους Έλληνες αλλά πολλές φορές, δεν είναι στο επίκεντρο της πολιτικής.

Και αυτό έχει να κάνει με τις εθνικές ανάγκες που έχει μία  περιοχή σαν την Καστοριά. Μια περιοχή η οποία είχε τεράστιο πλούτο, τεράστιες δυνατότητες, έχει ακόμα και σήμερα ανθρώπους οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αλλά βλέπουμε να είναι μακριά από το ενδιαφέρον της κυβέρνησης και αυτό είναι κάτι το οποίο μας ενοχλεί γιατί ξέρουμε ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

Εδώ υπάρχουν προϊόντα τα οποία θα μπορούσαν να διαφημίζουν την χώρα μας στο εξωτερικό να είναι στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και για την οικονομία μας και το γεγονός ότι αυτό το μηδαμινό ενδιαφέρον εκ μέρους της κυβέρνησης στοιχίζει τόσο ακριβά, είναι κάτι το οποίο μας ενοχλεί.

Μας  ενοχλεί το ότι οι Έλληνες ξεριζώνονται από την Καστοριά και την Δυτική Μακεδονία. Μας ενοχλεί ότι χάνουμε τις δυνατότητες μέρα με την μέρα,  ότι η οικονομική κατάσταση στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Απέναντι σε αυτή, στην  ακρίβεια, απέναντι στην αισχροκέρδια, απέναντι στις χαμένες ευκαιρίες, έχουμε την πρόταση της δικής μας παράταξης.

Μιας παράταξης η οποία πρωταγωνίστησε ιστορικά σε όλες τις μεγάλες αλλαγές, το  ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς όπως πρωταγωνίστησε από το 1981 και μετά, με την στήριξη των ευρωπαίων σοσιαλιστών και δημοκρατών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και με προοδευτικές πολιτικές αλλαγές εδώ στην πατρίδα μας.

 Σ’ αυτόν τον δρόμο κινούμαστε και τώρα, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές και ζητάμε από τους πολίτες: πρώτον, να έρθουν να ψηφίσουν να μην ζήσουμε αν θέλετε, αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση, η αποχή να είναι μεγαλύτερη από την συμμετοχή και δεύτερον, να δώσουν ευκαιρία στην παράταξή μας να ορθώσει έναν λόγο πρωταγωνιστικό, έναν λόγο τον οποίο θέλουμε και μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές να τον μετατρέψουμε σε έναν λόγο κυβερνητικό.

Ένα λόγο ο οποίος θα δώσει προοπτική στην πατρίδα μας θα διαμορφώσει νέα πορεία για καλύτερες μέρες.

Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το κάνουμε γιατί το αξίζουν οι Έλληνες και γιατί, έχουμε και την ιστορική παρακαταθήκη αλλά έχουμε και τις αξίες μας οι οποίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μακριά από το δίπολο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, βάζουμε στην ατζέντα.

Είμαστε λοιπόν πολύ αισιόδοξοι ότι την Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη των εκλογών και για μία ακόμη φορά, θα διαψεύσουμε τις δημοσκοπήσεις”, δήλωσε λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωση ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής  Ν. Τομέα Αθήνας, Παύλος Χρηστίδης.

“Το  ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ Αλλαγής όπως βλέπετε, γίνεται ξανά πανελλήνιο, γίνεται ξανά σοσιαλιστικό, γίνεται ξανά κίνημα.

Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά έτσι όπως εξελίσσεται στο πλαίσιο αυτής της προεκλογικής περιόδου, από το σύνολο των άλλων κυρίαρχων δημοσκοπικά, αλλά όχι πολιτικά εκφράσεων, στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Την στιγμή που άλλοι  επιλέγουν να περιορίσουν την συζήτηση στο αν έχει και τι έχει και τι δεν έχει το πόθεν έσχες κάποιου πολιτικού  αρχηγού, το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής επιλέγει να θέσει την συζήτηση στα πραγματικά διακυβεύματα για την Ευρώπη και  δια της αντανακλάσεως, για την Ελλάδα.

Θα χρησιμοποιήσουμε και μετά τις εκλογές τολμηρό, θαρραλέο, ριζοσπαστικό, τεκμηριωμένο λόγο, λόγο ο οποίος, θα ανάγει σύγχρονη προοπτική της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού σε πρακτική κυβερνητική, σε πρακτική εφαρμοσμένης πολιτικής στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση όλες και όλοι που μετέχουμε  στο ευρωψηφοδέλτιο του  ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής,  θα δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή τον αγώνα για να εκφράσουμε την ελληνική κοινωνία, για να εκφράσουμε την προοπτική μιας πλειοψηφικής προοδευτικής συμπαράταξης την επόμενη μέρα”, ανέφερε από την πλευρά του ο υποψήφιος  ευρωβουλευτής του  ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Γρηγόρης  Ζαρωτιάδης.

fonikastorias.gr  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Πανέτοιμη η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου

Επόμενο Άρθρο

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο forum για την Ελληνική Γλώσσα και τον Ελληνικό πολιτισμό στη Βοστώνη

Τελευταία από Εκδηλώσεις