Καστοριά: «Το μέλλον στα χέρια μας» – Δυναμική Συναυλία Διαμαρτυρίας Κατά της Καθημερινής Αγωνίας και Αβεβαιότητας (φωτογραφίες)

/

Δυναμική συναυλία διαμαρτυρίας Κατά της Καθημερινής Αγωνίας και Αβεβαιότητας, πραγματοποιήθηκε χθές το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς.

Με σύνθημα: «Το μέλλον στα χέρια μας», οι νέοι της Καστοριάς διατράνωσαν με μουσική και τραγούδι, την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν για το μέλλον τους.

Στις ομιλίες που έγιναν κατά την διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης τονίστηκε ότι: «Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες πολλών θλιβερών καταστάσεων σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας δημιουργώντας μας αγωνία και αβεβαιότητα για το σήμερα, το αύριο και γενικά για το μέλλον. Οι μέρες περνάνε και αυτό που βιώνουμε είναι μόνο η ανασφάλεια. Η ανασφάλεια των παππούδων μας για το αν μπορούν να αντέξουν την ακρίβεια στα βασικά αγαθά και τρόφιμα, η ανασφάλεια των γονιών μας βλέποντας να χάνουν ότι με πολύ κόπο έχουν ¨χτίσει¨ μέχρι σήμερα και τέλος η δική μας ανασφάλεια για το που θα στηρίξουμε τα όνειρα μας για σπουδές, εργασία και οικογένεια. Ξυπνάμε και κοιμώμαστε με την αγωνία και την αβεβαιότητα για το μέλλον μας. Δεν πάει άλλο!».

Να σημειωθεί, ότι παρά τον άστατο καιρό, ο κόσμος παρέμεινε στον χώρο και συμμετείχε δυναμικά στη συναυλία, ενώ η Banda Entopica, λόγω της βροχής, «έπαιξε» μέσα στο παρακείμενο καφενείο, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα.

Στην συναυλία συμμετείχαν τα μουσικά σχήματα:

Δημήτρης Ζερβουδάκης, Bailtsa – Pindos Atletico, Banda Entopica, Got , Ζωττ (19), Bue και Selfmade (Φ Labs), Φιρί Φιρί, Dj-BillysKaramanos και οι Κούπες.

Θερμοί υποστηριχτές στην όλη διοργάνωση ήταν:
Ηχοδιάσταση,Unmute Records, ΚοινΣΕπ Φύση και Πολιτισμός( @prespalakes ), OHMAMI, Γραμμόφωνο, Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ., Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς, Εν΄Καιρώ, La Maison, Φάρμα Μόσχου.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 11/3

Επόμενο Άρθρο

Επαναλειτουργεί η γραμμή Καστοριά – Αμύνταιο – Καστοριά

Τελευταία από Εκδηλώσεις