Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς για στήριξη στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας από τον σεισμό

Το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς εκφράζει την βαθιά του λύπη για τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε τον αλβανικό λαό. Οι συγκλονιστικές εικόνες που έφτασαν ως την Ελλάδα, δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο σεισμός που έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αλβανία, αλλά και την απέραντη θλίψη των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων, αλλά και με όσους έχασαν τα σπίτια τους. Ευχόμαστε σύντομα οι αγνοούμενοι να εντοπιστούν γρήγορα από τις δυνάμεις ΕΜΑΚ που έσπευσαν άμεσα και να μην υπάρχουν περισσότερα θύματα.

Καλούμε τους συνδημότες μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, κουβέρτες κ.ά.), τα οποία θα συγκεντρωθούν στο Εργατικό Κέντρο έως και την Δευτέρα 02/12/2019 και ώρες παραλαβής από 09:30 έως 14:30, και θα σταλούν στη γειτονική χώρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΜΑΛΕΑΣ                                                                         ΑΘ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σεισμός στην Αλβανία : Η χώρα σε σοκ – Στους 18 οι νεκροί, δεν τα κατάφεραν δύο τραυματίες

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση της ΔΕΔΑ στο αίτημα του Περιφερειάρχη για επίσπευση των εργασιών κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

Τελευταία από Τοπικά Νέα