Εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020

Κάλεσμα εγγραφής στο Τμήμα Εθελοντών Αιμοδοτών της Δημ. Κοινωφελούς Επιχ. του Δήμου Άγους Ορεστικού

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου και των αντίστοιχων δράσεων που αναλαμβάνει, διατηρεί Τμήμα Εθελοντών Αιμοδοτών από το 1998. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες φιάλες αίματος προσφέροντας έμπρακτα πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας, που κάποτε βρέθηκαν σε κατάσταση ανάγκης.

Θεωρώντας ότι η αλληλεγγύη και γενικότερα η κοινωνική μας ενεργοποίηση είναι ζητούμενο στις μέρες μας -του οποίου τα ευεργετικά αποτελέσματα διαχέονται και ισχυροποιούν ολόκληρη την κοινωνία- καλούμε τους συμπολίτες και των τριών Δήμων της Π.Ε. Καστοριάς να εγγραφούν ως Εθελοντές Αιμοδότες στο Τμήμα της Δημοτικής Επιχείρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι  για να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24670 42255 ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Άργους Ορεστικού www.argosorestiko.gr.

Για την επιχείρηση

 To Δ.Σ

Προηγούμενο Άρθρο

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων εγγραφής στο Περιφ. Μητρώο Φορέων εκμετάλλευσης και Μητρώο Εμπόρων Ξυλείας

Επόμενο Άρθρο

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής και της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γούνας

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας