Κάλεσμα από το Επιμελητήριο Καστοριάς στο 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις»

/

To Επιμελητήριο Καστοριάς στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της  επιχειρηματικότητας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» από τις 28 Ιουνίου 2022 έως και τις 30 Ιουνίου 2022 στο χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης των Γρεβενών.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής συμπληρώνοντας την παρακάτω  φόρμα:

https://forms.gle/TtkzZ7DgLP3e3RcN8

Το κόστος συμμετοχής ανά επιχείρηση ανέρχεται στα 150,00 ευρώ για τις τρεις ημέρες με το Επιμελητήριο Καστοριάς να επιδοτεί το ένα τρίτο της συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Εμπορικού  συλλόγου στο τηλεφωνικό νούμερο 2462 102016.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Προηγούμενο Άρθρο

Κλοπή μεταβυζαντινής εικόνας από εξωκλήσι της Κλεισούρας

Επόμενο Άρθρο

Μέχρι Τετάρτη, κάθε βδομάδας, οι Αιτήσεις από τα Αθλητικά Σωματεία για την Έκδοση Άδειας Τέλεσης Αγώνων

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Δυτ. Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια –  Δεν σημειώθηκε κανένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα κατά το μήνα Ιούνιο του 2022

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής

«Ευχαριστήριο μήνυμα της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας προς τους Δημοσίους Φορείς για τη διάθεση θέσεων στο Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2022-2023»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλους τους Δημόσιους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για