Ιστορικά Alfa Romeo στην Καστοριά 5 με 7 Ιουλίου!

/

Το διάστημα από την Παρασκευή 5 Ιουλίου  έως την Κυριακή 7 Ιούλιου 2019 θα βρίσκονται στην πόλη της Καστοριάς περίπου 30 ιστορικά αυτοκίνητα Alfa Romeo μαζί με τα πληρώματα τους όπου και θα διανυκτερεύσουν. Πρόκειται για τα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα της μάρκας με χρονολογία παραγωγής από την δεκαετία του 1920 έως και την δεκαετία του 1970 και στην πλειοψηφία τους θα έρθουν από την Ιταλία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του διοργανωτή (R.I.A.R. – Registero Italiano Alfa Romeo – www.riar.it) ο σκοπός της περιήγησης είναι η προβολή των ιστορικών τους οχημάτων μέσα από τις ομορφιές της Ελλάδας. Ο Ελληνικός σύνδεσμος RIAR επέλεξε την πλατεία Ντολτσό στην παραδοσιακή συνοικία της Καστοριάς το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 από τις 15:30 έως τις 18:00,  ώστε τα αυτοκίνητα να σταθμεύσουν και να μπορέσουν όσοι επιθυμούν να τα θαυμάσουν αλλά και να τα φωτογραφήσουν από κοντά.

Για τον ελληνικό σύνδεσμο R.I.A.R.

Άγγελος Παπούλιας

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Υποψήφιου Βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς Β. Τσιφλικιώτη στους Δημάρχους Άργους Ορεστικού και Νεστορίου

Επόμενο Άρθρο

Ώρα για δουλειά για τους ανθρώπους του Συνδυασμού του Γιάννη Κορεντσίδη

Τελευταία από Εκδηλώσεις

«Με τα φτερά του βιβλίου»: Εκδήλωση για τη φιλαναγνωσία στο Αμφιθέατρο «Φίλιππος Πετσάλνικος» στην Καστοριά από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, η Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης, η Ολιστική Μέριμνα και το Εργαστήρι Βιβλίου BookLab του Πανεπιστημίου Δυτικής