Θέατρο βουνού Καστοριάς: Εικόνα που δεν αρμόζει σε χώρο που φιλοξενεί δράσεις πολιτισμού! (φωτογραφίες)

Αντικατάσταση των κατεστραμμένων επίγειων φωτιστικών στο Θέατρο βουνού Καστοριάς και άλλες παρεμβάσεις

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν και πάλι σε υπαίθριους χώρους, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις, που τόσο πολύ έλειψαν σε όλους μας.

Επισκεπτόμενοι λοιπόν τον χώρο του Θεάτρου στο βουνό της Καστοριάς, διαπιστώσαμε – κατεθυνόμενοι από τον χώρο του πάρκινγκ, πρός το Θέατρο – , ότι όλα τα επίγεια φωτιστικά, πλάϊ στον δρόμο, είναι κατεστραμμένα, όπως και οι καλωδιώσεις τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα επίγεια φώτα, μέσα στον χώρο του.

Παράλληλα και το πλέγμα περίφραξης, περιμετρικά του Θεάτρου, είναι κομμένο σε σημεία του, με αποτέλεσμα να μπαίνει μέσα στον χώρο όποιος θέλει.

Τελευταία όμως, ασυνείδητοι, κατέστρεψαν και τον πάγκο – γκισέ εισιτηρίων στην είσοδο του Θεάτρου, αναγκάζοντας τον Δήμο μας να προχωρήσει στην ανακατασκευή του.

Πρίν λοιπόν ξεκινήσουν οι όποιες εκδηλώσεις στο Θέατρο, ο Δήμος μας θα πρέπει άμεσα να φροντίσει, ώστε να τοποθετηθούν πλέον νέα φωτιστικά, με προστατευτική – ασφαλή κατασκευή αλλά και να προβεί σε όποια άλλη παρέμβαση κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία, ώστε αυτός ο πανέμορφος χώρος που φιλοξενεί δράσεις πολιτισμού, να παρουσιάζει και την ανάλογη εικόνα.

Ας δείξουμε επιτέλους όλοι τον πολιτισμό και τον σεβασμό μας σ’ αυτόν τον χώρο.

Στέργιος Γ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Ερώτηση Ολ. Τελιγιορίδου – Στ. Αραχωβίτη για τα λάθη, τα μειωμένα ποσά και τους αποκλεισμούς κτηνοτρόφων από τη συνδεδεμένη ενίσχυση

Επόμενο Άρθρο

1.250.000 ευρώ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης