Θάνος Βούρδας: «Η Καστοριά μπορεί να καταστεί ένας διαμετακομιστικός κόμβος για όλη τη Βορ. Ελλάδα» (video)

Στην Καστοριά βρίσκεται ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών κ. Βούρδας Θάνος, προκειμένου να παραστεί στην έναρξη των συζητήσεων, με αντιπροσωπεία του Υπ. Υποδομών & Ενέργειας της Αλβανίας και την ΕΡΓΟΣΕ και την αντίστοιχη αλβανική εταιρία για την σύνδεση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα – Καστοριά – Πόγραδετς.

Το πρωΐ, ο κ. Βούρδας, συνοδευόμενος από την Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε τον Αερολιμένα Καστοριάς «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη Γεωργ. Δαρλαγιάννη.

Αμέσως μετά, ο κ. Βούρδας και η κα Τελιγιορίδου, προέβησαν σε δηλώσεις σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων, ότι η Καστοριά μπορεί να καταστεί ένα διαμετακομιστικό κέντρο που θα έχει Logistics  και μπαίνει στον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας για τις μεταφορές. Παράλληλα, όπως τόνισαν, έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για την αναβάθμιση του αεροδρομίου μας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτό το σκοπό, δηλ. να γίνει ένα εμπορευματικό αεροδρόμιο.

Ακολουθεί video με δηλώσεις

Προηγούμενο Άρθρο

Καστοριά: Διακοπή υδροδότησης στην Χαμηλή ζώνη της πόλης

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ένοχη»

Τελευταία από Τοπικά Νέα