Η Φλόγα της Αγάπης στην Καστοριά

/

Στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας, η φλόγα της αγάπης βρέθηκε για άλλη μιά φορά στην περιοχή μας, όπου την υποδέχτηκαν με εκδηλώσεις, Σύλλογοι και κάτοικοι της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, η φλόγια της αγάπης βρέθηκε στο Αργος Ορεστικό, χθές στην Μεσοποταμία και σήμερα στην Καστοριά, όπου την υποδέχθηκαν πρίν από λίγο στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, ο Σύλ. Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, επίσημοι και συμπολίτες μας.

Την φλόγα άναψε η Ολυμπιονίκης μας Κωπηλάτρια Χριστίνα Γαζιτζίδου, συνοδεία μικρών παιδιών και ακολούθησαν χαιρετισμοί, από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειάς μας, Νομαρχ. Σύμβουλο Παν. Κώττα, την Δημ. Σύμβουλο Ματούλα Αντωνίου, εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς, τον Δ/τή του Νοσοκομείου Βασ. Αντωνιάδη και την Ολυμπιονίκη μας Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συλ. Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, που διοργάνωσε την εκδήλωση, Ελευθ. Ασλανίδης, αναφέρθηκε σε σύντομη ομιλία του, στη σημασία του εθελοντισμού.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά, του Ομίλου «ΜΥΗΣΙΣ», της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας και του Παιδικό του Πολιτιστικού Συλ. Δισπηλιού.

Προηγούμενο Άρθρο

Δεν είσαι η μόνη…δεν είσαι μόνη!

Επόμενο Άρθρο

Τα 10 σημεία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | NEWS247.gr

Τελευταία από Εκδηλώσεις