Επίσκεψη της ΥΜΑΘ Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο 1st Fur Shopping Festival (φωτογραφίες)

«Η παρουσία μου στο  1st Fur  Shopping  Festival αποδεικνύει την   αγωνία της κυβέρνησης  να υπάρξει μια ανάπτυξη η οποία θα έχει κοινωνικό πρόσημο.

Οι γουνοποιοί της Καστοριάς, της  Σιάτιστας και της γύρω περιοχής ήταν  γνωστοί παγκοσμίως. Παλιά η  γούνα προσέφερε σε πάρα πολλούς ανθρώπους εργασία  και ένα εισόδημα το οποίο κράτησε για πάρα πολλά χρόνια  ζωντανή την τοπική οικονομία και την τοπική κοινωνία.

Έχουμε υποχρέωση  ως ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσουμε στην ανάκαμψή της , δυστυχώς χειμάζουσας. παραγωγής , επεξεργασίας και πώλησης γούνας».

Δήλωσε η  υφυπουργός  Εσωτερικών  και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδια  για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία επισκέφθηκε το μεσημέρι  το 1st Fur  Shopping  Festival.

Η υφυπουργός συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του  Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς «ο Προφήτης Ηλίας» Γιάννη Κορεντσίδη, περιηγήθηκε στον  χώρο και είχε την ευκαιρία να  συνομιλήσει με τους εκθέτες και να θαυμάσει τις  δημιουργίες τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Σιάτιστα η Μαρία Αντωνίου εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Καστοριάς για μεταφορά πάνω από 5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Τελευταία από Γούνα

Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου-Νίκης Κεραμέως: Παράταση της αναστολής πληρωμών & της καταβολής του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του κλάδου της γουνοποιίας

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε χθές συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη