Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς έκοψε την πίτα της (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Τη βασιλόπιτά της έκοψε χθές το απόγευμα, η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο cafe Bouquillon, έδωσαν το «παρών», η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, τα μέλη της Κ.Ε Τάσος Πολιτίδης και Θεοδώρα Γούλιαρου, μέλη της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, ο συντονιστής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης, καθώς επίσης μέλη και φίλοι της παράταξης.

Για αλλαγή του κλίματος προς τη θετική κατεύθυνση και άνοιγμα νέων προοπτικών για τη χώρα μας έκανε λόγο στον χαιρετισμό του ο συντονιστής της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Στέφανος Μπαλταγιάννης.

«Συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Νομίζω ότι ξεκινάει μια καινούργια εποχή για τη χώρα με την ολοκλήρωση του προγράμματος για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2018 και την έξοδο από τα μνημόνια που πιστεύουμε ότι θα είναι μια καθαρή έξοδος και θα δώσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία για τη χώρα.

Νομίζω ότι και στην Καστοριά θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της θετικής εξέλιξης. Ήδη υπάρχει το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος το οποίο είναι μια ανακούφιση για τα νοικοκυριά και σε λίγους μήνες θα εφαρμοστεί και για τις επιχειρήσεις. Το φυσικό αέριο παρ’ όλη την αμφισβήτηση και τον τόσο μεγάλο θόρυβο ο οποίος έγινε τελευταία, νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο και μάλλον, θα επιβεβαιωθούν οι αρχικές προβλέψεις τις οποίες κάνει για έναρξη των εργασιών μέσα στο 2019, νομίζω ότι οι προοπτικές θα είναι καλύτερες και για τον Νομό μας», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Το τυχερό νόμισμα της βασιλόπιτας έπεσε στη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου η οποία το χαρακτήρισε ως ένα θετικό σημάδι για τις σχέσεις της με τη Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ και το αφιέρωσε «Σε όλο τον κόσμο που αγωνίζεται που πιστεύει και που ελπίζει».

Ε.Ψ.