Η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καστοριάς για την Ιδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στα Ιωάννινα!

Άλλο ένα χτύπημα δέχτηκε σήμερα ο τόπος μας με την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής Ιωαννίνων. Ένα από τα τρία τμήματα της σχολής είναι και η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, η οποία έπρεπε εδώ και χρόνια να εδράζει στην πόλη μας. Αντ΄ αυτής ο κ. Υπουργός υπέδειξε στην αρμόδια επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων την διεκδίκηση ίδρυσης ΙΕΚ με θέμα τη γούνα!!! Τόση είναι η σοβαρότητα που επιδεικνύουν τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και πολλαπλάσια η μέριμνα της κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού και του συνεταίρου για την ακριτική περιοχή μας. Τους επιστρέφουμε την ειρωνεία και τον χλευασμό.

Ταυτόχρονα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, κοινοβουλευτικές, αυτοδιοικητικές, πολιτικές   σε συμπόρευση και συνδιεκδίκηση όλων των κεκτημένων μας. Τα θέματα του πανεπιστημίου, του φυσικού αερίου, της γούνας, της ανεργίας, του πετρελαίου θέρμανσης είναι ανοιχτά και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δεχτούμε το κλείσιμό τους. Για την επίτευξη όμως θετικού αποτελέσματος επιβάλλεται ΜΙΑ φωνή. Όλοι μαζί μπορούμε. Αξίζει να το προσπαθήσουμε. Το οφείλουμε σε αυτούς που αγωνίστηκαν χρόνια για τον τόπο, στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας.

Είμαστε στο Εμείς κι όχι στο Εγώ.

Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ο κουτσοφλέβαρος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς: Πρόγραμμα Φεβρουαρίου

Επόμενο Άρθρο

Απάντηση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς στην ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καστοριάς για την Πολυτεχνική Σχολή Ιωαννίνων

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024 – Φεστιβάλ Αυλής Μουσική Παράσταση από το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτριος Μπαϊρακτάρης & Σουλτάνα Πετσάλνικου Μπαϊρακτάρη»

Η «Καλοκαιρινή Συναυλία» της μπάντας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς φέτος πλαισιώνεται από αγαπημένα έργα των