Η Νατάσσα Μποφίλιου το δεύτερο όνομα που ανακοινώθηκε για το 43ο River Party Reboot!

//

3-6 Αυγούστου 2023

Έρχεται!! Και αυτή τη φορά, το 43ο River Party θα είναι ακόμα μεγαλύτερο, επικότερο, με συμμετοχή τεράστιων καλλιτεχνών και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσα από το Site μας, για αυστηρά περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (τα πρώτα 500), στα 40€ με Δωρεάν Κάμπινγκ:

https://riverparty.net/43-river-party/

Το δεύτερο όνομα που ανακοινώνουμε (μετά τους Locomondo), ένα από τα μεγαλύτερα του χώρου του ελληνικού τραγουδιού, η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα ανήσυχοι και δημιουργικοί, επανασυστήνονται ακόμη μια φορά και με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας δημιουργούν μια νέα πρόταση στην παρουσίαση του αγαπημένου τους ρεπερτορίου. Με το βλέμμα σταθερά στο κοινό τους, στοχεύουν στη δημιουργία μιας ενιαίας δυναμικής που να ενώνει σκηνή και θεατές.

Με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας-που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην τελευταία εικοσαετία-ιδωμένα μέσα από ένα νέο πρίσμα, αλλά και έναν ανοιχτό διάλογο σε απρόβλεπτες επιλογές από το εγχώριο και το διεθνές ρεπερτόριο, επιχειρούν να συμπαρασύρουν τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

River Party Reboot

Προηγούμενο Άρθρο

Οφειλόμενα (Γράφει η Βιβή Φαρσαλιώτου Ιατρού)

Επόμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 30-03-2023

Τελευταία από Εκδηλώσεις