Η Μαρία Αντωνίου τίμησε την εορτή της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας

/

Για μία ακόμη φορά η Μαρία Αντωνίου τίμησε με την παρουσία της τον επίσημο εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καστοριάς.

elas (3)

Στο μήνυμά της για τη σημερινή Ημέρα η Μαρία Αντωνίου αναφέρει:

«Γιορτάζουμε σήμερα, την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας, θέλω να στείλω δημόσια τις καλύτερες και θερμότερες ευχές μου στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά, σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Αστυνομίας, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια σύγχρονη και αποτελεσματική Ελληνική Αστυνομία.

Ιδιαίτερα δε, σε όλο το Υπηρεσιακό Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς. Συνεπείς και ακούραστοι λειτουργοί σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, είναι καθημερινά παντού και πάντα παρόντες για να επιτελέσουν το ύψιστο χρέος του αστυνομικού λειτουργήματος, της ασφάλειας των πολιτών με εντιμότητα και υπευθυνότητα, με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος να χαρίζει σε όλες και όλους σας δύναμη και υγεία»

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς – Νέα Δημοκρατία

Προηγούμενο Άρθρο

Έκθεση και Bazaar 50-70% στην Καστοριά 23/10 έως 3/11 !

Επόμενο Άρθρο

Εορτασμός της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου (φωτο)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας