Η Μαρία Αντωνίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για ζητήματα του κλάδου Εκτροφής Γουνοφόρων Ζώων

“Στηρίζουμε έναν εξαγωγικό και εξωστρεφή κλάδο της ελληνικής οικονομίας”

Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στην Αθήνα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη και το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Στρατάκο, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας- Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη, του Βουλευτή Ν.Δ. Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου, καθώς και εκπροσώπων του κλάδου εκτροφής γουνοφόρων ζώων, Πρόεδρο Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Μιλτιάδη Καρακουλάκη και Διευθύνοντα Συμβουλο της ΜΑ.ΒΙ.Ζ. Παναγιώτη Τσαούση.

Επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα καίρια θεσμικά ζητήματα του κλάδου, με κατεύθυνση την ενίσχυση, ισχυροποίηση και πιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας των γουνοφόρων ζώων.

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

Αντιλαμβανόμενοι το ρόλο του συγκεκριμένου κλάδου, ως βασικού πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής μας, εφαρμόζουμε ήδη μία συγκροτημένη, κοστολογημένη και ορθολογιστική πολιτική, σαφώς προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, των εκτροφείων τη στήριξη των εργαζομένων, σε συνδυασμό με την προσέλκυση επενδύσεων. Με γνώμονα την κατάσταση που επικρατεί στο εξωτερικό αναφορικα με τον εν λόγω τομέα, λειτουργήσαμε και λειτουργούμε δραστικά και αποτελεσματικά, προκειμένου να στηρίξουμε έναν εξαγωγικό και εξωστρεφή κλάδο της ελληνικής οικονομίας”.

Γραφείο Τύπου Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Καστοριάς (δείτε τα θέματα)

Επόμενο Άρθρο

Τα δρομολόγια της κινητής αστυνομικής μονάδας για την επόμενη εβδομάδα στην ΠΕ Καστοριάς (22-27/01)

Τελευταία από Τοπικά Νέα