/

Η Μαρία Αντωνίου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 1821 στην Κορυτσά (φωτο)

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που διοργάνωσε σήμερα το Ελληνικό Προξενείο στην Κορυτσά, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

Στο σχόλιο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα που προέκυψε με τη δήμευση περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρα:

«Είχα την τιμή και τη χαρά να συμμετέχω, για μία ακόμη φορά, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που διοργάνωσε σήμερα το Ελληνικό Προξενείο στην Κορυτσά. 

Καταπληκτική, όπως πάντοτε, η σχολική γιορτή των εκπαιδευτηρίων «ΟΜΗΡΟΣ» και άκρως συγκινητική η στιγμή όταν ακούσαμε από τα παιδιά να τραγουδάνε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού να χορεύει παραδοσιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο.

Στις δηλώσεις που έκανα, έπειτα και από το ζήτημα που προέκυψε με την απόφαση της κυβέρνησης Ράμα να δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων στη Χειμάρρα, τόνισα ότι θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με τους γείτονές μας, αυτό όμως προϋποθέτει απόλυτο σεβασμό των βασικών ανθρώπινων και περιουσιακών δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας».

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς

 

Προηγούμενο Άρθρο

Η θεατρική παράσταση «Βραδιάζει κυρία Γαλάτεια» στο Νεστόριο

Επόμενο Άρθρο

Επείγουσα ανακοίνωση για τον μικρό Νικόλα

Τελευταία από Διεθνή