Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (φωτογραφίες)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Άργους Ορεστικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ Σεραφείμ, πατήρ Λεωνίδας Μπάρδος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία, η βουλευτής ΝΔ Καστοριάς κ. Αντωνίου Μαρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. Νάτσης Θωμάς, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτικής Μακεδονίας κ. Τοψής Απόστολος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Αγγελής Ανέστης. Επίσης παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Δκτή του 15ου Σ.Π Τχής (ΠΖ) Δήμου Δημήτριος, ο πρόεδρος και γεν. γραμματέας αντίστοιχα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ.κ Πετκίδης Θεόδωρος και Ζιώγας Δημήτριος.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Αλχίας (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος μίλησε για τους σκοπούς ίδρυσης της Ένωσης και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων, ενώ τόνισε πως η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ θα λειτουργεί πάντα μέσα στα όρια που οριοθετούνται από την νομοθεσία και τους στρατιωτικούς κανονισμούς.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε το μέλος της Ένωσης μας, Αλχίας (ΠΖ) Βλαχόπουλος Θεόδωρος, γιατί την 28-03-2015 έσωσε τη ζωή συμπολίτη του ο οποίος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, σε μια άτυχη στιγμή του γύρισε η γλώσσα με άμεσο κίνδυνο της ζωής του. Η έγκαιρη επέμβαση του συναδέλφου του έσωσε τη ζωή, πράξη για την οποία τον τίμησε και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς. Επίσης έγινε ενημέρωση από την κ.Αθηνά Δίτσιου για την δράση «Φτύσε για κάτι που αξίζει» που αφορά δότες μυελού των οστών παρουσία κλιμακίου του ερυθρού σταυρού. Με χαρά είδαμε πολλούς συναδέλφους με τις οικογένειες τους να γίνονται δότες, κάτι που αποτελεί μεγάλη πράξη ανθρωπιάς.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τους τοπικούς θεσμικούς φορείς, την κ. Αθηνά Δίτσιου για την ενημέρωση, τα μέλη και τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

Χρήστος Μαρινέλης

Αλχίας (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

Ελευθέριος Καράτσογλου

Υπλγος (ΑΔΒ)

6973279012

Προηγούμενο Άρθρο

Η όπερα “ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ” σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Η ταινία “The Omega Man” από τη Κινηματογραφική Λέσχη Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις