Η Καστοριά υποδέχτηκε την φλόγα της αγάπης (φωτογραφίες)

/

Η Καστοριά υποδέχτηκε σήμερα την φλόγα της αγάπης, της 20ης επετειακής πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Την  εκδήλωση  διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, ενώ συμμετείχαν μαθητές σχολείων και αθλητές συλλόγων της περιοχής μας.

Οι λαμπαδηδρόμοι ξεκίνησαν από δύο σημεία. Από την Ν. Παραλία (αναψυκτήριο) και Λεωφόρο  Κύκνων (4ο Γυμνάσιο) και κατέληξαν στο θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας.

Τον βωμό άναψε η ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Καστοριάς Λευτέρης Ασλανίδης, ξεκίνησε την ομιλία του με ένα ποίημα  για την εθελοντική αιμοδοσία το οποίο έγραψε η λογοτέχνης και φίλη  του συλλόγου, Σοφία Σοφαροπούλου.

Αναφέρθηκε επίσης στον στόχο του συλλόγου ο οποίος και είναι: “Σε κάθε καστοριανό σπίτι να υπάρχει ένας  αιμοδότης “.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους χαιρετισμούς που απηύθυναν οι εκπρόσωποι των δύο βουλευτών  Ν. Καστοριάς, ο αντιδήμαρχος  Διοίκησης, Δημοτικής Περιουσίας, Πολεοδομίας και Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Στέλιος Φουλιράς και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

fonikastorias.gr  Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Από Οκτώβριο υποχρεωτικές οι αλυσίδες στα οχήματα

Επόμενο Άρθρο

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Στην 6η θέση του μεγάλου τελικού του διπλού σκιφ ελ βαρών Αναστασιάδου-Κοντού

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Διημερίδα Καινοτομίας: : “Η Δυτική Μακεδονία της δημιουργίας και της καινοτομίας. Η καινοτομία στον θρησκευτικό τουρισμό, η Βυζαντινή Δυτική Μακεδονία”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, οι