Η Καστοριά στους ρυθμούς του TRIMORE Multisports TOUR 2019! (φωτογραφίες)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Με το Triathlon Races – Half και Olympic Distance ξεκίνησε το TRIMORE Multisports TOUR 2019 στην Καστοριά!

Οι Καστοριανοί έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν 150 αθλητές και αθλήτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα τρίαθλο γεμάτο ένταση!

Το τοπίο, οι καιρικές συνθήκες και φυσικά η υψηλή διάθεση, έρχονται να ταρακουνήσουν την πόλη και να δώσουν κάτι εναλλακτικό για τα δεδομένα της.

Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε με τους αθλητές του Olympic Distance στις 09:00 στον χώρο του πάρκινγκ έναντι του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας και περίπου στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση για τους αθλητές του Half Distance.

Με την ολοκλήρωση της κολύμβησης, οι αθλητές κατευθύνονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκινγκ και παίρνουν το ποδήλατό τους για να συνεχίσουν, κάνοντας τον εσωτερικό γύρο της λίμνης για να τερματίσουν στο ίδιο σημείο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τρέξιμο από το πάρκινγκ με κατεύθυνση τη νότια παραλία.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά καθώς και άλλα event του TRIMORE όπως το XTERRA Trail Run όπου οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς τον μικρό γύρο της λίμνης και λίγο μετά την πλαζ θα ανέβουν στο βουνό της Καστοριάς (ανηφόρα προς Αγ. Αθανάσιο).

Το TRIMORE Multisports TOUR θα συνεχιστεί αύριο με το ISOMAN καθώς και με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Δημήτρης Σ. Ιατρού