Η Καλλιόπη Κυριακίδου-Τσιάγγου για την ίδρυση του Σωματείου ατόμων με αναπηρία «Κοιτάω Μπροστά»!

/
Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους ανθρώπους που με δική τους πρωτοβουλία ιδρύθηκε προσφάτως το Σωματείο ατόμων με αναπηρία «Κοιτάω Μπροστά»!
Η Καστοριά το είχε ανάγκη. Για τους συμπολίτες μας που έχουν μια ευαισθησία, μια αναπηρία, αυτό μπορεί να φαντάζει ως πρόβλημα, ως εμπόδιο. Όταν όμως υπάρχει ομάδα στήριξης η αδυναμία αυτή γίνεται δύναμη!
Η Περιφέρεια στηρίζει τα άτομα με αναπηρία. Βασική στρατηγική μας, να μετατραπεί η Δυτική Μακεδονία στην πιο φιλική Περιφέρεια για ΑΜΕΑ. Ένα δύσκολο εγχείρημα και χρειάζεται τη σύμπραξη όλων! Βασική αρχή όμως είναι ότι αποτελεί κατευθυντήρια γραμμή στον αναπτυξιακό μας σχεδιασμό, ειδικά όσον αφορά στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που δρομολογείται.
Παράλληλα, την Τετάρτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα έχουμε απο τον Γενικό Γραμματέα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Βασίλη Κούτσιανο ενημέρωση για το «Πρόγραμμα Δικαιωματικής Προσέγγισης της Αναπηρίας», δράση που στηρίζει, επίσης, η Περιφέρεια.
Να δώσω άλλη μια φορά Συγχαρητήρια στην ομάδα και ιδιαίτερα στην κ. Ειρήνη Χρηστάκη την Πρόεδρο του νεοϊδρυθέντος Σωματείου και να ευχηθώ Καλή Δύναμη και Καλό Έργο!
Η στήριξη της Περιφέρειας αλλά και η προσωπική μου είναι δεδομένη.
Καλλιόπη Κυριακίδου-Τσιάγγου
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Χρήστος Ξάνθης στον Α.Σ. Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Το Σάββατο 24/9 η αναβληθείσα λαμπαδηδρομία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα