Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη στην Καστοριά

“Η Καστοριά είναι μία από τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας που βρίσκονται σε μετάβαση.

Η πόροι που διατίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι περισσότεροι από ποτέ.

Έχετε την ευκαιρία με άξιους εκπροσώπους από το Νομό, να επανασχεδιάσετε το εμπορικό μοντέλο και να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Η δική μας δουλειά στην Ευρώπη, είναι να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας ούτως ώστε, τα αιτήματα της Καστοριάς να φτάνουν άμεσα εκεί”, δήλωσε η ευρωβουλευτής ΝΔ και εκ νέου υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μαρία Σπυράκη, η οποία σήμερα επισκέφθηκε την Καστοριά.

Η κα Σπυράκη η οποία ξεκίνησε από την Καστοριά την προεκλογική της περιοδεία, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της περιοχής μας και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Το απόγευμα, σε σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Καστοριά”, παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Την κα Σπυράκη καλωσόρισαν η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Βασίλης Βελλίδης, και  στάθηκαν ιδιαίτερα στην διάκριση που πήρε πρόσφατα η κα Σπυράκη, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των Ελλήνων ευρωβουλευτών σε κοινοβουλευτική επιρροή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με τον δείκτη BCW που αξιολογεί την επίδοση των βουλευτών στα Κοινοβούλια του Ενιαίου Οικονομικού Χώρου.

Στις δηλώσεις της η Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην σημασία των Ευρωεκλογών λέγοντας τα εξής:

“Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου δεν είναι δημοψήφισμα. Είναι πολιτική επιλογή.

Πολιτική επιλογή στον πολιτικό χώρο που δίνει λύσεις και αυτός είναι η Νέα Δημοκρατία, που είναι το μεγαλύτερο κόμμα μέσα στον σχηματισμό του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που είναι η ισχυρότερη πολιτική ομάδα στην Ευρώπη”.

Στη συνέχεια κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές την Νέα Δημοκρατία που, όπως είπε μεταξύ άλλων:  “Ενδιαφέρθηκε, έδωσε την μεγάλη μάχη για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σαν έναν από τους 17 ηγέτες οι οποίοι υπέγραψαν για την δημιουργία αυτού του Ταμείου και έχοντας εμάς με μάσκες και γάντια, να δίνουμε την μάχη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να φτάσουμε στον κοινό δανεισμό.

Η Νέα Δημοκρατία  που  ενδιαφέρθηκε να μείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις την περίοδο της μεγάλης κρίσης με την κυβέρνηση να δανείζεται από το πρόγραμμα Σουλτς, για να πληρωθούν έτσι όλοι οι μισθοί των ανθρώπων που δεν εργάζονταν αλλά που όμως έπρεπε να έχουν τα προς το ζειν.

Η Νέα Δημοκρατία που  αναμορφώνει τον τόπο με το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η Νέα Δημοκρατία που αντιστέκεται απέναντι σε οποιοσδήποτε θεσμικές υπερβολές που μπορούν να συμβούν από άλλες πλευρές με στόχο και μόνο να πλέξουν αυτή την κυβέρνηση και να δημιουργήσουν εντυπώσεις όπως είναι η επικείμενη πρόταση δυσπιστίας που αναμένεται να κατατεθεί την Τρίτη, η Νέα Δημοκρατία που προσφέρει σταθερότητα, προβλεψιμότητα και φροντίδα προς τους ανθρώπους και την καθημερινή μας ζωή”.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργατικών κατοικών Καστοριάς “ΚΕΛΕΤΡΟΝ”

Επόμενο Άρθρο

Με λαμπρότητα η Καστοριά γιόρτασε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Τοπικά Νέα