Η επικίνδυνη σκαλωσιά στο Ε.ΚΕ.ΔΗ.Κ (πρώην ΚΠΕ) – φωτογραφίες

κατηγορία : Στο ρυθμό της Πόλης/Τοπικά Νέα από

Εδώ και μέρες στέκει «αγέρωχη» η σκαλωσιά με τις τάβλες στο ανακαινισμένο και καλαίσθητο Ε.ΚΕ.ΔΗ.Κ (πρώην ΚΠΕ), δεμένη μάλιστα με σχοινί, για να μή κυλήσει, χωρίς να εκτελούνται κάποιες εργασίες, εγκυμονώντας μεγάλο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των πεζών, ιδιαίτερα όμως για τα οχήματα, μιά που βρίσκεται (όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες μας), ακριβώς πάνω στην, επικίνδυνη έτσι κι’ αλλιώς, στροφή της Υπ. Παπαθανασίου & Γ. Παλαιολόγου.

Δεν γνωρίζουμε αν η παραμονή της σκαλωσιάς σχετίζεται με εργασίες που αφορούν τα γράμματα της επιγραφής που τοποθετήθηκαν στην απόχρωση του συγκεκριμένου σημείου του τοίχου και τόσο ψηλά, τα οποία κατά τη γνώμη μας αλλά και κατά τη γνώμη συμπολιτών μας, δεν διαβάζονται.

Ο,τι πάντως αποφασιστεί να γίνει, ας γίνει γρήγορα κύριοι του Δήμου ώστε η επικίνδυνη σκαλωσιά να απομακρυνθεί – για την παραμονή της οποίας φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη ο επαγγελματίας – πρίν είναι αργά, αλλά και η σκουριασμένη πινακίδα ονοματοθεσίας της οδού «Υπ. Παπαθανασίου» που είναι τοποθετημένη στον βαμμένο πλέον τοίχο του κτιρίου ας αντικατασταθεί «βρε αδελφέ» με μιά καινούργια.