Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε Καστοριάς δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο

/

Στο πλευρό της κοινωνίας της Καστοριάς, στέκεται για μια ακόμη φορά η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε Καστοριάς.

Σήμερα το πρωί, προσέφεραν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς», ένα αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Είναι μια συμβολική πράξη γεμάτη περιεχόμενο. Η κοινωνία πρέπει να είναι αλληλέγγυα και η Ένωση Στρατιωτικών το αποδεικνύει, με μια ενέργεια η οποία είναι θεάρεστη», δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής.

«Η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς, στέκεται πέρα από τον συνάδελφο και στην τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέραμε σήμερα ένα αναπηρικό αμαξίδιο στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Ορεστειάς» του Δήμου Καστοριάς, για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στο μέλλον προγραμματίζουμε και άλλες δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Καστοριάς Χρήστος Μαρινέλης.

«Από την ίδρυσή μας, σε κάθε δράση που κάνουμε, εισπράττουμε την εκτίμηση του κόσμου. Σήμερα, κάνουμε μια προσπάθεια να   ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη και την εκτίμηση που μας δείχνει.

Ξέρουμε ότι είναι μια ελάχιστη βοήθεια, αλλά στους δύσκολους αυτούς καιρούς, ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση έτσι ώστε να καλυφθούν ανάγκες που υπάρχουν στον Δήμο», επισήμανε ο γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Καστοριάς Ελευθέριος Καράτζογλου.

«Είναι μια χειρονομία η οποία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους. Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη και συνεργασία μεταξύ μας.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον τόσο από την Ένωση Στρατιωτικών, όσο και από άλλους φορείς που θέλουν να ενισχύσουν τις δομές του Δήμου μας», σημείωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσεως του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς», Λάζαρος Ζήσης.

Το αναπηρικό αμαξίδιο θα τοποθετηθεί στο κτίριο του Κοινωνικού Ιατρείου όπου στεγάζονται όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου Καστοριάς ( μεταξύ των οποίων και το πρόγραμμα « Βοήθεια στο Σπίτι»), προκειμένου να χρησιμοποιείται από συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς: Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η δραστηριότητα του Τ.Δ.Ν Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Σημαντική δωρεά του Συλλόγου Τυφλών & Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δυτ. Μακεδονίας στο Νοσοκομείο Καστοριάς (φωτο)

Τελευταία από Τοπικά Νέα