Η Ένωση Αστ/κών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς έκοψε την πίτα της (φωτογραφίες)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Σήμερα το πρωΐ, στη Λέσχη Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτ. Αδαμόπουλου, των Δημάρχων Καστοριάς και Νεστορίου κ.κ. Αν. Αγγελή και Πασχ. Γκέτσιου, του Αντιδημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Τιμ.. Ζέζου ως εκπροσώπου του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Γενικού Περιφ. Αστ/κού Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας Υποστρατήγου κ. Αθ. Μαντζούκα, του Βοηθού Γεν. Περιφ. Αστ/κού Δ/ντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθ. Αμαραντίδη, του Δ/ντή της Αστ/κής Δ/νσης Καστοριάς κ. Θωμ. Νέστορα του Προέδρου της Ένωσης Αστκών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς κ. Θωμ. Νάτση, άλλων επισήμων και Αστυνομικών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ακολούθησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης,  απονομή αναμνηστικών πρός τον τ. Αστ/κό Δ/ντή Καστοριάς και νύν Βοηθό Γεν. Περιφ. Αστ/κού Δ/ντη Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθ. Αμαραντίδη, από την Ένωση Αστ/κών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς και τους Συνοριοφύλακες. Παράλληλα, ο κ. Θωμ. Νάτσης, χάρισε στον κ. Μαντζούκα, ένα φωτογραφικό λεύκωμα.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, όσο και οι άλλοι επίσημοι, συνεχάρησαν την Δ/νση Αστυνομίας Καστοριάς και τον τ. Δ/ντή της κ. Αμαραντίδη για τις μεγάλες επιτυχίες της, ιδιαίτερα στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νύν Αστ/κού Δ/ντή Καστοριάς κ. Θωμ. Νέστορα.

Δεν μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητο το θέμα ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, για το οποίο η κα Τελιγιορίδου ανέφερε πώς: «Την π. Πέμπτη (1-2-18) υπογράφηκαν από τον Γεν. Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη όλα τα έγγραφα που ήταν απαραίτητα να πάνε πρός το Υπ. Οικονομικών για το δάνειο, τις άδειες κλπ.», λέγοντας παράλληλα, ότι είναι σε υπογραφή αυτή την εβδομάδα από το Υπ. Οικονομικών, η δρομολόγηση των κτιριακών υποδομών.

Τέλος ο κ. Νάτσης ανακοίνωσε, πώς το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 9.15 π.μ., θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγ. Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς από την Ένωση Αστ/κών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.