Ημερίδα του Συλ. «Μαζί σου» για τον καρκίνο του μαστού & των ωοθηκών (φωτογραφίες)

/

Ενημερώσου για να μπορέσεις να ζήσεις. Αυτό ήταν το μήνυμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς με θέμα: «Καρκίνος μαστού και ωοθηκών, πρόληψη – θεραπεία – ψυχολογική υποστήριξη».

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων – Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί σου».

Ομιλητές ήταν: η ακτινολόγος και διευθύντρια του Νοσοκομείου Καστοριάς Πόλυ Μαρμαρέλη, ο χειρουργός – μαιευτήρας – γυναικολόγος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο χειρουργός στην Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσιαούσης, ο ογκολόγος Δημήτριος Βαλούκας, ο πλαστικός επανορθωτικός χειρουργός Δημήτριος Οικονόμου και η συμβουλευτική ψυχολόγος Ίντα Ελιάου.

Ο λόγος για τον οποίο έγινε η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν – όπως τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων – Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί σου» Στέλλα Ζυμπίδου – γιατί κατά το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας έχει παρατηρηθεί μια έξαρση των καρκίνων του μαστού και των ωοθηκών.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

«Η πόλη τίμησε…η πόλη θυμήθηκε» την Ιφιγένεια Διδασκάλου! (φωτογραφίες+video)

Επόμενο Άρθρο

Η κατάντια σε όλο της το μεγαλειο!

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας