/

Ημερίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς για την υγεία & ασφάλεια στην εργασία (φωτο)

 

«Παρά τη μείωση της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, ο αριθμός των εργατικών ατυχημάτων αυξάνεται. Ενώ, η συμμετοχή των εργαζομένων στις τοπικές επιτροπές εργασίας της υγείας και της ασφάλειας, είναι χαμηλή σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Αυτό, τονίστηκε στην ημερίδα με θέμα: «Υγεία και ασφάλεια στην εργασία» την οποία διοργάνωσε χθές το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, στο Δημαρχείο του Δήμου μας.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων, των εργοδοτών αλλά και των αγροτών, πάνω σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας στον εργασιακό χώρο.

Ομιλητές στην εκδήλωση την οποία προλόγισε ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργος Μαλέας, ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ και μέλος Εκτελεστικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ανδρέας Στοϊμενίδης, η επιθεωρήτρια Εργασιακών Σχέσεων – προϊσταμένη ΤΕΕΣ Καστοριάς,Λία Τσάντλα, ο προϊστάμενος Τ.Ε.Α.Υ.Ε Καστοριάς Χρήστος Πληκαδίτης, ο υπεύθυνος παραρτημάτων ΕΛΙΝΥΑΕ Δρ. Αντώνης Ταργουτζίδης και η χημικός μηχανικός – διευθύντρια Υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας της εταιρείας «Σαμαράς και Συνεργάτες ΕΠΕ», Βιβή Μιξαφέντη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και ο αντιδήμαρχος Διοίκησης – Συντονισμού Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Καστοριάς Κωνσταντίνος Τσανούσας.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Με την ΠΑΤΙΝΑΔΑ στους κεντρικούς δρόμους της Καστοριάς ξεκίνησε τις εορταστικές του εκδηλώσεις ο «ΟΡΜΟΣ» (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Φωτογραφία με τον Άι Βασίλη!

Τελευταία από Εκδηλώσεις