Ημερίδα για την δωρεά οργάνων στο ΤΕΙ Καστοριάς (φωτογραφίες)

//

Χωρίς δωρεά οργάνων δεν υπάρχουν μεταμοσχεύσεις. Χωρίς μεταμοσχεύσεις δεν υπάρχει ποιότητα ζωής για κάποιους ανθρώπους. Αυτό τονίστηκε στην εκδήλωση με θέμα τη δωρεά οργάνων η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Τη διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Καστοριάς σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ομιλητές στην   ημερίδα ήταν η συντονίστρια μεταμοσχεύσεων Περιφερειακού Γραφείου Βορείου Ελλάδος του Ε.Ο.Μ Έφη Καλέργη και ο διευθυντής – νεφρολόγος του Κέντρου Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Μυσερλής.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Μπάσκετ / Αύριο στο Κλειστό Καστοριάς: «Α.Σ. Καστοριάς vs Αίαντας Ευόσμου»

Επόμενο Άρθρο

Ημερίδα του Συλ. «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» για τον καρκίνο του θυρεοειδούς

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης

Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου και Εκστρατεία Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων H.P.V.

Μετά από πρόσκληση προς τον Σύλλογο μας να συμμετάσχει στην Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας