Ζ. Τζηκαλάγιας: Το 1ο Πρότυπο Λύκειο Καστοριάς που δημιουργήσαμε, δείχνει τον ορθό δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης (φωτο)

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο 1ο Πρότυπο Λύκειο Καστοριάς, την Διευθύντρια και τους Καθηγητές. Αισθάνομαι όμως συγκίνηση και μεγάλη υπερηφάνεια για τους μαθητές μας. Απέδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν την πρωτοπορία και την αιχμή του δόρατος στον αγώνα που δίνουμε για να κρατήσουμε όρθιο τον τόπο μας.

Το ένθετο <Βήμα της Καστοριάς> στην έγκυρη εφημερίδα < Το Βήμα της Κυριακής> αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και προβολή της Καστοριάς. Η νέα μας γενιά αποδεικνύει πως βλέπει πέρα από τον ορίζοντα, σε αντίθεση με πολλούς από τους μεγαλύτερους που παραμένουν εμμονικά κλεισμένοι στον μικρόκοσμό τους.

Οι διαλεκτοί μαθητές του Προτύπου Λυκείου μας ξεκάθαρα προτείνουν πως η Καστοριά για να ξαναβρεί την ακμή και την ευημερία της, οφείλει να στραφεί με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα στον τουρισμό.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Προηγούμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση Open: Δυσαρέσκεια για οικονομία και πανδημία, άνοδος ΚΙΝΑΛ και «ψαλίδισμα» διαφοράς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Επόμενο Άρθρο

Βόρεια Πίνδος – Η Δρακόλιμνη που δακρύζει. Βρίσκεται κάτω από την κορυφή του Σμόλικα σε υψόμετρο 2200 μέτρα και μαγεύει (drone)

Τελευταία από Τοπικά Νέα