Ζ. Τζηκαλάγιας: Οι Δυτικομακεδόνες ενωμένοι στην Θεσσαλονίκη (φωτο + video)

/

Η εκδήλωση της κοπής πίτας-χοροεσπερίδας της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης είχε μεγάλη επιτυχία. Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυΐδ, παρέστησαν ο Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης, Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι πρώην Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής & Ανδρέας Λεούδης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Μιχάλης Παπανούσης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων κλπ. Στην εκδήλωση επικράτησαν χαρά και κέφι. Ιδιαίτερο τόνο έδωσαν το σαξόφωνο στην αρχή και η ορχήστρα με κυρίαρχο μουσικό όργανο την γκάϊντα στο τέλος.

Αξίξουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Θανάση Μιχαηλίδη και τον Γ. Γραμματέα Γιώργο Γιαννούλη.

Γραφείο Ζήση Τζηκαλάγια

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 15/01

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου

Τελευταία από Ελλάδα

Τοποθέτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μελών της Επιτροπής από προσφυγικούς συλλόγους Ν. Καστοριάς & Ν. Πέλλας

Τοποθέτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των μελών της