/

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Δεν απεμπολώ την ιατρική μου ιδιότητα. Την Πέμπτη 12 & την Παρασκευή 13/3/20 θα εργαστώ στο Νοσοκομείο Καστοριάς»

Η χώρα διέρχεται υγειονομικά μία δοκιμασία. Έχει την οργάνωση,το επιστημονικό προσωπικό και τις υποδομές για να την ξεπεράσει. Με σοβαρότητα,ψυχραιμία και αισιοδοξία πρέπει ο καθένας μας να κάνει το χρέος του. Στην Καστοριά υπάρχει επιπρόσθετη ιδιαιτερότητα(νόσηση υγειονομικού υπαλλήλου). Το Νοσοκομείο και το δημόσιο σύστημα από 6μήνου δεν έχει Πνευμονολόγο. Έκρινα σκόπιμο και αποφάσισα να συστρατευτώ εθελοντικά. Τα δημόσια πρόσωπα πρέπει και στα δύσκολα να είναι μπροστά, όχι μόνον στις εορτές και παρελάσεις. Θέλοντας να βοηθήσω πρώτα τους συνανθρώπους μου – ασθενείς που ίσως με χρειάζονται,αλλά και τους συναδέλφους μου ιατρούς και νοσηλευτές που ξεπερνούν εαυτούς στην προσφορά, μετά από συνεννόηση με τους Διοικητές της 3ης ΥΠΕ και του Νοσοκομείου ανακοινώνω: Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου από 9π.μ-13.00 θα εργαστώ εξετάζοντας κυρίως επείγοντα περιστατικά στο Πνευμονολογικό Ιατρείο αλλά και σε όποια κλινική και θάλαμο του Νοσοκομείου με χρειάζονται. Βοηθώντας ουσιαστικά αλλά και ηθικά – ψυχολογικά. Προσθέτοντας στην οργανωτική – διοικητική μου εμπειρία, την ιατρική μου ιδιότητα που ΠΟΤΕ δεν απεμπολώ.

Από το Γραφείο Τύπου

του βουλευτή Ν.Δ. Καστοριάς

Ζήση Τζηκαλάγια

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Άργους Ορεστικού: Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου μόνο για τις απολύτως απαραίτητες εργασίες και υποθέσεις

Επόμενο Άρθρο

Ε.Ο.Δ.Υ: Οδηγίες για το κοινό και τις ευπαθείς ομάδες έναντι του νέου κορονοϊού

Τελευταία από Τοπικά Νέα