Ευχαριστήριο του «Omixlh Crew» για το 2ο X-FEST (video)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Το 2nd X fest by Omixlh Crew έκλεισε πέρσι το καλοκαίρι με θετικά αποτελέσματα και πολύ καλές εντυπώσεις δίνοντας δύναμη για περισσότερα πράγματα στην ομάδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τα άτομα που συνέβαλαν  για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το X fest.

Αρχικά ευχαριστούμε τα άτομα του Σ.Ε.Δ Καστοριάς που δημιούργησαν όλοι μαζί με εμάς τον σύλλογο για να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ.Ζυμπίδη Θεοφύλακτο που ήταν σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε η λύση αλλά και για την εμπιστοσύνη και αφοσίωση που έδειξε σε μας.Στη συνέχεια ευχαριστούμε τον κ.Γιάννη Κεραμιδόπουλο για την μεταφορά του χώματος για την δημιουργία της πίστας pump track και τον κ.Χρήστο Ζαντίδη για την διαμόρφωση και τελειοποίηση της πίστας. Επίσης τον κ.Πετρόπουλο Δημήτρη για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια για την υλοποίηση του φεστιβάλ και τον κ.Διονύση Λίτσκα για την προσωπική του βοήθεια σε πολλά απαραίτητα αντικείμενα που χρειαζόμασταν. Τον κ.Φίλιππο Αμανατίδη (Φλάρος) για την καθημερινή βοήθεια και αγάπη που δίνει σε αυτό που κάνουμε. Ευχαριστούμε τον Ζέρβα Αναστάσιο για τη υλοποίηση της εγκατάστασης υδροδότησης του φεστιβάλ. Στην συνέχεια ευχαριστούμε τον κ.Παπαγεωργίου Ελευθέριο για την εγκατάσταση ρεύματος και τον ηλεκτρικών στο χώρο του φεστιβάλ και το κατάστημα «Πασχαλίδης» για την μεγάλη  εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη για τον χλοοτάπητα της πίστας snowboard. Έπειτα ευχαριστούμε το  «Unique creative group» για το γραφιστικό κομμάτι που ανέλαβε και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που πιστεύουν και στηρίζουν το φεστιβάλ μας από τη πρώτη στιγμή.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους υπεύθυνους του ΔΗΝΑΚ καθώς και τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του χώρου.

Τέλος, κλείνουμε με ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ήταν εκεί ένα μήνα και βοηθούσαν στην προετοιμασία του X fest με εθελοντική δουλειά και αγάπη γι’ αυτό που γίνεται στη Καστοριά.

Αν έχουν γίνει κάποια λάθη θα θέλαμε να υπάρχει κατανόηση γιατί σίγουρα δεν γίνονται εσκεμμένα και με τη στήριξη σας θα διορθωθούν όλα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Τέλος θέλουμε να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλλιτέχνες που ήρθαν από όλη την Ελλάδα να μας διασκεδάσουν με την μουσική τους  χωρίς μεγάλες απαιτήσεις από την διοργάνωση δίνοντας έτσι μια άλλη πνοή στα τρία αυτά βραδιά του Χ Fest!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους παραπάνω για την μεγάλη βοήθειά και στήριξή τους! Το αποτέλεσμα που θα δείτε στο παρακάτω video δεν θα ήταν ίδιο χωρίς αυτούς!

«Omixlh Crew»