Ευχαριστήριο του Συλ. «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» για την 18η Γιορτή Καστοριανού Ψαριού

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Το ΔΣ του Συλλόγου για την πραγματοποίηση της 18ης Γιορτής Καστοριανού Ψαριού  στις 20,21 και 22 Ιουλίου 2018,που ήταν αφιερωμένη στους δύο αγαπημένους  φίλους και μέλη του συλλόγου Γαβριήλ Τζίμη και Κουλούμπα Γιάννη  που ΄΄έφυγαν΄΄ πρόωρα,  ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι:

-Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ,ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΗΣ  ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ   και όλο το προσωπικό των παραπάνω φορέων που συνεργάστηκε.

-Για την εθελοντική τους συμμετοχή στις δράσεις:την Δημοτική επιχείρηση ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΑΕ   ιδιαίτερα τον πρόεδρο της  κ.Σαναλίδη Γεώργιο και το προσωπικό , ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Παρίση Αθανάσιο και όλους τους συνεργάτες του,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ Δ.Α.Δ.Ν.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ιδιαίτερα τις  κ.Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου και Μπαλλή Ξένια,ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κα όλο το προσωπικό, τα συγκροτήματα BLUE NOTE BAND και ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ,όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ψαρέματος και τους Νάντσο Χρυσόστομο,Νάντσο Γεώργιο,Ρούφο Πέτρο,Φυσσέα Ιορδάνη που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με τα καστοριανά καράβια.

-Όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση της γιορτής  ιδιαίτερα τους :ΣΙΟΥΤΑ ΙΣΙΔΩΡΟ,  ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ,ΚΛΕΙΣΙΑΡΗ ΤΑΚΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟ,ΔΕΔΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΕΣΤΗ,ΜΟΡΦΙΔΗ ΦΩΤΗ, ΤΣΙΠΙΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗ,ΚΑΡΟΛΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟ,ΜΟΡΦΙΔΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ,ΚΑΛΛΩΝΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ.

-Τους χορηγούς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Σωτηριάδη Θεόδωρο και το κατάστημα ειδών αλιείας-κυνηγιού Ηλιόπουλος Χρήστος.

– Για την  δημοσιογραφική κάλυψη όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και την ΕΡΤ 3 Κοζάνης.Επίσης  τους ηχολήπτες  και όλους τους ψαράδες της γειτονιάς ιδιαίτερα τον ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΒΑΓΓΕΛΗ.

-Για την άψογη εξυπηρέτηση τους: SUPER MARKET ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ  ΞΕΝΟΦΩΝ  ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗ,ΓΕΡΜΑΣ FARM ΣΑΝΑΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ  ΝΤΙΓΚΟΥ , ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ-ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ιδιαίτερα τον κ.Σταμπέλο Τάκη.

– Για την παραχώρηση τραπεζιών και καρεκλών  τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ <<ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ>> και τoν ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΟΡΑ.

Επίσης ευχαριστούμε  τα μέλη και όλους τους φίλους του συλλόγου που μας τιμάνε με την παρουσία τους  ιδιαίτερα όμως  την  ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΖΑΡΙ  που πάντα είναι παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις και υποστηρίζει με κάθε τρόπο τον σύλλογο.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ