Ευχαριστήριο του ΕΕΣ Καστοριάς πρός τον Συλ. Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Ν. Υόρκης & τον Συλ. Φιλοπτώχου Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης

/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό, οι Εθελοντές Σαμαρείτες καθώς και τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς εκφράζουμε στον Πρόεδρο κ. Σιώκη Δήμο και τα μέλη του συλλόγου Καστοριέων – Νέας Υόρκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» καθώς και στον σύλλογο Φιλοπτώχου Κυριών Καστοριάς – Νέας Υόρκης, τις θερμότερες ευχαριστίες για την αγορά ενός ολοκαίνουργιου, πλήρως εξοπλισμένου, τελευταίας τεχνολογίας ασθενοφόρου, για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών της ακριτικής μας περιοχής.

 Με αυτή σας τη πράξη, αποδεικνύετε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της προσφοράς και της αμέριστης αγάπης στη γενέτειρα πατρίδα σας, δίνοντας μας παράλληλα το κίνητρο και τη δύναμη να συνεχίσουμε με το εθελοντικό πνεύμα που μας διακατέχει.

Η ανιδιοτελής σας προσφορά, αποτελεί πράξη υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αμέριστης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους  της τοπική μας κοινωνίας.

 Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος

Σπύρου Συμεών

Ο Γραμματέας

Παχής Μιχάλης

Προηγούμενο Άρθρο

Πάσχα στη Βυζαντινή Καστοριά

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 01/5

Τελευταία από Διεθνή