/

Ευχαριστήριο της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς στο ΕΠΑΛ Καστοριάς

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά το ΕΠΑΛ Καστοριάς για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς σαράντα ασπίδων προσώπου για την προστασία απέναντι στον κορωνοϊό SARS-COV-2. Το υλικό αυτό θα καλύψει το σύνολο των αναγκών προσωπικού και επωφελούμενων του Κέντρου Ημέρας, στους δύο χώρους όπου αυτό στεγάζεται..

Το ΕΠΑΛ Καστοριάς και τα στελέχη του αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά την προσήλωσή τους στο έργο της κοινωνικής προσφοράς και με την ευαισθητοποιημένη  στάση τους αυτή, δίνουν το καλύτερο παράδειγμα προς τους μαθητές, τους γονείς αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Ως Καστοριανοί πολίτες, τα μέλη της «Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς» αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο, το ήθος και την προσφορά της τόσο δραστήριας αυτής σχολικής μονάδας. Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς, του μαθητές και τους γονείς του ΕΠΑΛ Καστοριάς, υγεία, καλή πρόοδο και να συνεχίσουν με την ίδια δημιουργικότητα τις πολύτιμες δράσεις προσφοράς.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Γεώργιος Πάνος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό - Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ - Σε ποιες περιοχές θα κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12:00 το βράδυ

Επόμενο Άρθρο

Κοροναϊός: Στα 126 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στους 213 οι νεκροί

Τελευταία από Τοπικά Νέα