Ευχαριστήριο Δήμου Καστοριάς για την κήρυξη των σεισμόπληκτων οικισμών σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, για την κήρυξη των οικισμών των Δημοτικών Ενοτήτων Κορεστείων και Βιτσίου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, μετά από το αίτημα που κατατέθηκε από τον Δήμο Καστοριάς και την εισήγηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Θωμά Μάνο, και τη χωρική Αντιπεριφερειάρχη, Δέσποινα Κοζατσάνη, για τις ενέργειές τους ώστε να έχουμε το θετικό αυτό αποτέλεσμα, που θα δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Ευχαριστούμε, ταυτόχρονα, τους προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων για τη συνεργασία τους και τους κατοίκους όλων των πληγέντων οικισμών για την ψυχραιμία που επέδειξαν τα προηγούμενα δύσκολα 24ωρα.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς παραμένουν πάντα στη διάθεση των πολιτών για να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες που προέκυψαν από τη δύσκολη αυτή κατάσταση.

Δήμος Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει με ουσιαστικά μέτρα τις ξενοδοχειακές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας – Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς στα μέλη του για εκλογές

Τελευταία από Τοπικά Νέα