/

Ευχαριστήρια της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς υγειονομικού υλικού προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό SARS-COV-2. Το υλικό θα καλύψει μέρος των αναγκών του Κέντρου Ημέρας του Σωματείου, στους δύο χώρους όπου αυτό στεγάζεται..

Το Νοσοκομείο Καστοριάς και τα στελέχη του στέκονται σταθερά στο πλευρό του σωματείου μας, προσφέρουν πραγματική στήριξη στα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους και με τη στάση τους δίνουν δύναμη στα μέλη του σωματείου μας για να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.

 

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς κουπονιών αξίας 1000€ στα πλαίσια του προγράμματος «Το Βότσαλο της φροντίδας». Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στα στελέχη των καταστημάτων, τα οποία με θέρμη υποστήριξαν και προώθησαν τη δράση αυτή, ενημερώνοντας το κοινό για τη δράση του σωματείου μας.

Στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η έμπρακτη αλληλεγγύη προς τους φορείς που αγωνίζονται για την προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, αποτελεί μία πράξη με ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα, μία πράξη που περνά το μήνυμα ότι πολιτισμός σημαίνει πρώτα απ’ όλα προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση της πιο άμεσης ανάγκης.

Τα μέλη της Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς γνωρίζουν πλέον ότι στο πλευρό τους στέκεται ακόμη ένας ευαισθητοποιημένος οργανισμός, νιώθουν ιδιαίτερη ικανοποίηση καθώς ο αγώνας τους για ενεργοποίηση της κοινωνίας έχει αποτέλεσμα και δεσμεύονται να τον συνεχίσουν με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια.

 

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τις Εταιρείες «Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» και «Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε.» για την ευγενική χειρονομία της δωρεάς του ποσού των 500€, στα πλαίσια του προγράμματος «Πράξεις αγάπης».

Το πρόγραμμα έτρεξε κατά το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου 2019 και προέβλεπε στήριξη του προγράμματος εθελοντισμού «Γίνε φίλος» του Σωματείου, το οποίο εδώ και δώδεκα χρόνια υποστηρίζει με συνέπεια και σταθερότητα δεκάδες οικογένειες ατόμων με αυτισμό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στα στελέχη των καταστημάτων της αλυσίδας Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας, τα οποία αναγνωρίζοντας το έργο του σωματείου μας, πρότειναν τη συνεργασία αυτή και στη συνέχεια υποστήριξαν και προώθησαν με ζήλο τη δράση, ενημερώνοντας υπεύθυνα και αναλυτικά το καταναλωτικό κοινό.

Οι οργανισμοί είναι οι άνθρωποί τους. Οι εταιρείες «Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε.» και «Ελληνική Διατροφή Δυτ. Μακεδονίας Α.Ε.» έχουν το κοινωνικό πρόσωπο των εξαιρετικών στελεχών τους. Τα μέλη του Σωματείου μας αναγνωρίζουν σε αυτό καλούς φίλους και συμπαραστάτες στο δύσκολο, διαρκή αγώνα για την πλήρη και ισότιμη ένταξη των ατόμων με αναπηρία στο κοινωνικό σύνολο.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Γεώργιος Πάνος

Πρόεδρος Δ.Σ.

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό – Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους Ορεστικού

Επόμενο Άρθρο

Ποιες είναι οι διαφορές ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδας και χωρικών υδάτων

Τελευταία από Τοπικά Νέα