Ευχαριστήρια Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη ΗΠΑ (φωτογραφίες)

/

Από: Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς

Πρός: Σύλλογο Καστοριών “Ομόνοια” Νέας Υόρκης

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Δήμο Σιώκη, Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» Νέας Υόρκης

Ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Σύλλογο Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης, αναφορικά με το ταξίδι του συλλόγου μας στην Νέα Υόρκη το διάστημα 8-17 Μαΐου 2024. Η ένθερμη υποδοχή σας και η φιλοξενία σας άφησαν όλους τους συμμετέχοντες της εκδρομής μας κυριολεκτικά άφωνους. Τα λόγια πολλές φορές δεν αρκούν για να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε τόσο προς τον Πρόεδρο όσο και προς όλα τα μέλη του Συλλόγου σας.

Χαραγμένη στην μνήμη μας, σαν μια γλυκιά και εξαιρετικά συγκινητική ανάμνηση θα μείνει η μέρα του Barbeque που διοργανώσατε καθώς καταλάβαμε πως παρά την χιλιομετρική απόσταση οι καρδιές όλων χτυπούν συντονισμένες στην πόλη της Καστοριάς. Το έργο και οι δράσεις σας αποτελούν απτή απόδειξη για το συναίσθημα που μας δημιουργήθηκε, καθώς έχετε φροντίσει να διατηρήσετε, αλλά και να μεταλαμπαδεύετε την πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά της Καστοριάς στις νέες γενιές. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τα χορευτικά τμήματα  του συλλόγου σας, που μας εξέπληξαν με την παρουσία τους, αλλά και με την αγάπη που δείχνουν για τον τόπο καταγωγής τους. Ευχόμαστε στα παιδιά, όλων των ηλικιών, να έχουν καλή σταδιοδρομία στις ζωές τους και φυσικά θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τα δούμε σύντομα στην πόλη μας.

Ιδιαίτερα τιμητική και εξαιρετικά συγκινητική για εμάς είναι η κίνησή σας να βραβεύσετε την Πρόεδρο κ. Κλεοπάτρα Χαραχούση και τον Σύλλογό μας για τις δράσεις συνεργασίας και ανάδειξης του έργου σας στην Ελλάδα. Η ευγνωμοσύνη μας προς το Σύλλογο Καστοριέων “Ομόνοια” Νέας Υόρκης είναι απεριόριστη και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε το καλοκαίρι στην πόλη που ενώνει τους συλλόγους μας, την πόλη της Καστοριάς.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Κλεοπάτρα Χαραχούση

Η Γραμματέας

Αθηνά Δίτσιου

Τα Μέλη του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς

 

Από: Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς

Πρός: Σύλλογο Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης

Αξιότιμη Κύρια Πρόεδρε, Τούλα Καλαπούτη, Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης

Ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Καστοριάς Νέας Υόρκης, για την υποδοχή του κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας στην Νέα Υόρκη το διάστημα 8-17 Μαΐου 2024. Η μεγάλη αγκαλιά που μας άνοιξαν οι κυρίες του συλλόγου και η μοναδική τους φιλοξενία μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Θέλουμε να εκφράσουμε από καρδιάς την ευγνωμοσύνη μας προς την Πρόεδρο κ. Τούλα  Καλαπούτη αλλά και προς όλα τα Μέλη του Συλλόγου σας, που μας κάνατε να αισθανθούμε σαν να είμαστε πραγματική οικογένεια. Όλοι μας μείναμε έκπληκτοι με την ιδιαίτερη υποδοχή που μας επιφυλάξατε με τα πολλά και πεντανόστιμα παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου

Χάρη σε εσάς το ταξίδι μας στη Νέα Υόρκη χαράκτηκε ανεξίτηλα στην μνήμη μας, υπενθυμίζοντάς μας βασικές αρχές και αξίες του τόπου μας, αλλά κυρίως την πραγματική ουσία των δράσεων των συλλόγων μας. Εκ μέρους του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς σας εκφράζουμε την επιθυμία μας να ανταποδώσουμε τη θερμή σας φιλοξενία, αυτή τη φορά στην πόλη ορόσημο για όλους μας, την Καστοριά.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος

Κλεοπάτρα Χαραχούση

Η Γραμματέας

Αθηνά Δίτσιου

Τα Μέλη του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Επισκέψεις και περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Καστοριάς ενόψει των Ευρωεκλογών (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Προκήρυξη Νέας Δράσης Στρατηγικής Σημασίας του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027»

Τελευταία από Διεθνή