“Ευχαριστήρια Επιστολή” ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου Καστοριάς θα ήθελε από καρδιάς να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στη διεκπεραίωση της καλοκαιρινής μας γιορτής, που έγινε στον χώρο του σχολείου μας την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια του Σχολείου μας, κα Μαρία Λύτη για την παραχώρηση του αύλειου χώρου και τη βοήθειά τους σε ό,τι ζητήθηκε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ για τη γυμνάστρια του σχολείου μας, κα Πόπη Κράτσιου για το εξαιρετικό πρόγραμμα που παρουσίασε με τα παιδιά.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βυσσινιάς, κα Αθηνά Ανδρέου για τη διάθεση των τραπεζοκαθισμάτων, χωρίς τα οποία η πραγματοποίηση της γιορτής μας δε θα ήταν εφικτή.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, υπήρξαν γενναιόδωροι, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του συλλόγου μας.

Εθελοντές, γονείς και παιδιά, έπαιξαν καίριο ρόλο στην διοργάνωση και διεξαγωγή της γιορτής, συμβάλλοντας καθοριστικά στο εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τιμήσανε με την παρουσία τους την εκδήλωση και ενίσχυσαν με οποιοδήποτε τρόπο τον Σύλλογο και κατ’ επέκταση τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Δατσιάδου Μαριάνθη

Η Γεν. Γραμματέας

Κώστα Θάλεια

Προηγούμενο Άρθρο

fonikastorias.gr: Σε εξέλιξη το 1ο Επιχειρηματικό Forum στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Από τις 21/6 οι αιτήσεις – Δείτε το ΦΕΚ

Τελευταία από Τοπικά Νέα