Ευχαρίστηση αλλά και ντροπή μαζί!

/

Πραγματοποιώντας προχθές, τον εσωτερικό γύρω της λίμνης μας, διαπιστώσαμε και επιπλέον, στα συνεχιζόμενα κακώς έχοντα, της υπέροχης κατά τα άλλα, διαδρομής αυτής.

Φωτογραφία 1. Τα καλάμια, λίγο πρίν από την Μύτκα, πρός το Νοσοκομείο, έχουν βγεί στον δρόμο, εμποδίζοντας επικίνδυνα, τόσο τους πεζούς, όσο και την κυκλοφορία των οχημάτων. Επείγει λοιπόν το άμεσο κόψιμό τους, με πάραλληλο καθαρισμό της όχθης της λίμνης, τουλάχιστον στο σημείο αυτό, αν και χρειάζεται απομάκρυνση όλων των απορριμμάτων, από την όχθη όλου του εσωτερικού παραλίμνιου.

20160810_200640 2

Φωτογραφία 1

Φωτογραφία 2. Στα ενδιάμεσα περίπου, μεταξύ Αη – Νικόλα και Μαυριώτισσας, ένα δένδρο ξεριζώθηκε και έχει πέσει στη λίμνη. Επείγει κι εδώ, η απομάκρυνσή του.

20160810_201657 2

Φωτογραφία 2

Φωτογραφία 3. Λίγο πρίν την Μαυριώτισσα, το επικίνδυνο φάγωμα του δρόμου, που παραμένει χρόνια σ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, είναι κίνδυνος – θάνατος για τα τροχοφόρα.

Ερχεται 15αύγουστος, που γιορτάζει η Ι. Μονή Παναγίας Μαυριώτισσας. Ας σας φωτίσει φέτος η Παναγιά κύριοι αρμόδιοι να αποκαταστήσετε το οδόστρωμα στο σημείο αυτό, σήμερα κιόλας, πρίν είναι αργά.

20160810_202504 2

Φωτογραφία 3

Φωτογραφία 4. Λίγο μετά τον Αη – Σωτήρα πρός τον Ναυτικό μας Ομιλο. Η τοποθέτηση του κώνου, δεν λύνει το απαράδεκτο και επικίνδυνο κι εδώ πρόβλημα. Ολο το κομμάτι αυτό του δρόμου, από τον ΝΟΚ, μέχρι τον Αη – Σωτήρα, θα πρέπει τάχιστα να συντηρηθεί, τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο βέβαια και για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Θα μου πείτε, καλά μόνο αυτά επισήμανες στον γύρο της λίμνης; Οχι βέβαια. Την όλη απαράδεκτη κατάσταση του «γύρου», την έχουμε επισημάνει πολλές φορές αλλά τα συγκεκριμένα, είναι που προκαλούν και μπορούν να λυθούν – αποκατασταθούν άμεσα, χωρίς μεγάλο κόστος.

20160809_204017 2

Φωτογραφία 4

Στέργιος Γ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καστοριάς στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Μουσική εκδήλωση Δήμου Άργους Ορεστικού για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης