Ευρεία σύσκεψη στην Π.Ε Καστοριάς για την ανεργία στην περιοχή μας

Το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που απασχολεί την περιοχή μας ήταν το θέμα σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Π.Ε Καστοριάς υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλου.

DSCF5170

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος   σε θέματα εργασίας Δημήτρης Μαρκόπουλος ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος και εκπρόσωποι των λοιπών Δήμων και φορέων της περιοχής μας.

Αποφασίστηκε να επικαιροποιηθεί άμεσα το τοπικό σχέδιο για την απασχόληση που είχε υλοποιήσει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς και να σταλεί στο αρμόδιο υπουργείο και να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατό το business plan για τη γούνα που έχει καταθέσει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία που πλήττει την περιοχή μας.

Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» εκλέχτηκε ο Λάζαρος Ζήσης

Επόμενο Άρθρο

Εκδρομή στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στο Γράμμο το Σάββατο 24/12 και τη Δευτέρα 26/12

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς για την πρόθεση μετακίνησης παιδιάτρου για εφημερίες στο Γ. Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

Θέμα: Μετακίνηση παιδιάτρου κας Χατζοπούλου Βασιλικής Το Σωματείο Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς καταγγέλλει την