Ευρεία σύσκεψη για το Φράγμα του Νεστορίου στην Π.Ε. Καστοριάς (φωτογραφίες)

/

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ανταποκρινόμενη σε αίτημα των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής, πραγματοποίησε σήμερα το πρωΐ, σύσκεψη, στην αίθουσα αμφιθεάτρου της ΠΕ Καστοριάς, για την πορεία κατασκευής του Φράγματος Νεστορίου.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, των βουλευτών του Νομού μας κ.κ. Ζ. Τζηκαλάγια & Ολυμπίας Τελιγιορίδου, της επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του πρωθυπουργού, Μαρίας Αντωνίου, του Εκτελεστικού Γραμματέα Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας Γρ. Γρηγοριάδη, του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημ. Σαββόπουλου, της αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας-Υποδομών & Περιβάλλοντος Κάλ. Κυριακίδου, των δημάρχων, Καστοριάς, Άργους Ορεστιού & Νεστορίου, κ.κ. Γ. Κορεντσίδη, Π. Κεπαπτσόγλου και Χρ. Γκοσλιόπουλου αντίστοιχα, του προέδρου Αγροτ. Συν/σμού Δημητριακών & Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, Δημ. Μόσχου, περιφερειακών συμβούλων και άλλων εμπλεκόμενων φορέων.

Στη συνάντηση συμμετείχε, με τηλεδιάσκεψη και ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ο οποίος απήντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους συμμετέχοντες ως προς το χρονοδιάγραμμα για τη έναρξη και συνέχιση των εργασιών του συγκεκριμένου έργου.

Στις δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης υπογράμμισε:

«Είναι κοινή πίστη και πεποίθηση όλων ότι το έργο πρέπει να ξεκινήσει και πάλι το συντομότερο δυνατό και να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Σχετικά με το αρδευτικό, ανέφερε, ότι υλοποιείται η μελέτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο.

Στις 9 Ιουνίου πρόκειται να επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

fonikastorias.gr Σ.Ι. – Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Τζορτζ Φλόιντ: Φλέγονται οι ΗΠΑ – Σε ετοιμότητα ο στρατός

Επόμενο Άρθρο

Το σημερινό πρόγραμμα του Rock Overdose Web Radio! 30/5/2020

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία