Ερωτήσεις για αγροτικά ζητήματα από την Μαρία Αντωνίου και άλλους Βουλευτές της Ν.Δ.

/

Δύο Ερωτήσεις κατατέθηκαν από την Μαρία Αντωνίου

και τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν πρόσφατα

την Καστοριά και την Φλώρινα, αναδεικνύουν τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα

Ένας από τους σκοπούς των πρόσφατων επισκέψεων Κλιμακίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, σε Καστοριάς και Φλώρινα, με τη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνίου, ήταν να αναδειχθούν όλα τα τοπικά ζητήματα, οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες, καθώς επίσης και τα σημαντικότερα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις που είχανε τα μέλη των κλιμακίων με τους κατά τόπους εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και παραγωγικών φορέων συνέταξαν, συνυπέγραψαν και κατέθεσαν δύο Ερωτήσεις προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ευάγγελο Αποστόλου, που αφορούν δύο σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής.

 Η πρώτη με θέμα: «Κίνδυνοι από τις παράνομες ελληνοποιήσεις φασολιών και μήλων Καστοριάς και φασολιών Πρεσπών Φλώρινας Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.)», συνυπογράφεται από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, Χαράλαμπο Αθανασίου, Ιωάννη Αντωνιάδη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Στέργιο Γιαννάκη, Βασίλη οικονόμου και Γιώργο Στύλιο, ενώ η δεύτερη με θέμα: «Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις εκτιμήσεις των ζημιών στην περιοχή της Καστοριάς από τα κλιμάκια του ΕΛ.Γ.Α.», συνυπογράφεται από τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αντωνίου, Χαράλαμπο Αθανασίου και Στέργιο Γιαννάκη.

Γραφείο Μαρίας Αντωνίου

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης Αργους Ορεστικού με Αγιασμό

Επόμενο Άρθρο

Σαράντα χιλιάδες τετράδια για τους μαθητές της Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Γ. Κασαπίδης: Η ολοκλήρωση του Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014 – 2020 βρίσκει τη Δυτική Μακεδονία να έχει απορροφήσει το σύνολο των κονδυλίων κάτι που επετεύχθη μετά από επίπονη προσπάθεια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 η εκδήλωση παρουσίασης των πεπραγμένων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία»